Tpatt

Recruit
Nov 25, 2021
3
0
How can i fix this, I’m trying to figure out how to fix this bug it only effects the space station for the aquatics ship set i get the mammal star base with the aquatic modules sets that look badly out of place,
I’ve uninstalled and reinstalled but nothing works
image.jpg
 

Farbros

First Lieutenant
16 Badges
Oct 11, 2019
222
270
  • Stellaris
  • Stellaris: Galaxy Edition
  • Stellaris: Digital Anniversary Edition
  • Stellaris: Leviathans Story Pack
  • Stellaris - Path to Destruction bundle
  • Stellaris: Humanoids Species Pack
  • Stellaris: Apocalypse
  • Stellaris: Distant Stars
  • Stellaris: Megacorp
  • Stellaris: Ancient Relics
  • Stellaris: Lithoids
  • Stellaris: Federations
  • Stellaris: Necroids
  • Stellaris: Nemesis
  • Stellaris: Galaxy Edition
  • Stellaris: Synthetic Dawn
Unfortunately if you took that system from another empire, then the station will stay with previous skin, while the modules you build will have the skin of your empire. So it's not really a bug and you can't fix it. You can of course remove station and build a new one for influence cost.
 

Tpatt

Recruit
Nov 25, 2021
3
0
Unfortunately if you took that system from another empire, then the station will stay with previous skin, while the modules you build will have the skin of your empire. So it's not really a bug and you can't fix it. You can of course remove station and build a new one for influence cost.
I never took the system it’s a jump from my capital system, even when I’m in the Shipset skin screen when createing a new empire it shows the citadel that looks exactly like the or picture all the other Shipsets are fine ex the aquatics station