Prison Architect / Steam Sürümü ve Sorunları - Steam Version and Bugs

  • We have updated our Community Code of Conduct. Please read through the new rules for the forum that are an integral part of Paradox Interactive’s User Agreement.

Zarwet1

Recruit
1 Badges
May 4, 2021
1
0
  • Prison Architect
Translate: Turkish

Steam topluluk sayfasından ve steam de yaptığım incelememde oyunda yapılan hataların düzeltilmediğini, sadece DLC çıkarıp oyuncuların oyalandığından bahsetmiştim. Ancak bu dikkate dahi alınmadı ve hala hatalar düzeltilmedi. Evde çalışmanızın zorluğunu hatta kordineli çalışmanın zorluğunu gayet iyi anlıyoruz. Fakat yapamayacağınız bir işin altına neden giriyorsunuz ?

Oyuna para verip aldık ancak şu anda para verip aldığımız oyunu oynayamıyoruz. Bu düz mantık dolandırıcılığa giriyor. Sizin gibi büyük firmaların büyük sorumlulukları olduğunu da biliyoruz. Sizi ayakta tutan oyun değil "Prison Architect" ama siz böyle küçük bir oyunda hatalara yer verirseniz, bu sizin oyuncuların gözündeki imajınızı zedeler. En azından bir geri dönüş alabilseydik steam veya mail üzerinden, sizlerin bizleri unutmadığını ve önemsediğinizi anlardık.

Eğer bu şekilde devam edilecek olursa ilerde daha büyük bir kitle daha büyük bir nefret ile size karşı tavır sergileyecek belki de sizin oyunlarınızı önermeyecek. Bir çok ülke şu an ekonomik sıkıntılarla yüzleşiyor ve bende bu ülkelerden birinde yaşıyorum. 1 Doların, 8 Türk Lirasına denk olduğu bir zamanda yaşıyorum. Fakat bu zorluklarda hayatın pahalılaştığı bu dönemde bile sizin oyunlarınıza para verip eğlenmeye çalışıyorum ancak aldığım oyunun bana geri dönüşü de en az ekonomik durum kadar kötü.

Diyelim ki bizleri düşünmüyorsunuz; Bunun ilerde size geri dönüşü yalnızca kötü imajla kalmayacak aynı zamanda şu anda azınlık olan ve hataların arkasını kovalayan bu topluluk git gide büyüyecek ve en sonunda kaybeden Paradox İnteractive olacaktır.

Unutmayın ki bizler oyunlara bağlı değiliz ancak sizler oyunculara bağlısınız.

Saygılarımla...

Oyundaki Hatalar | Bugs in the game


Gardiyanlar yeni gelen mahkumları almıyorlar. Mahkumlar aşırı şiddet yanlısılar, her an kavga çıkarıyorlar. Doktorlar yaralı mahkumlar ile ilgilenmiyorlar. Aşırı derecede hızlı bir şekilde hapishane kirleniyor, hademeler yetişemiyorlar. Depo kurmadığımız da söktüğümüz eşyaları işçiler alıp götürmüyorlar. Sürekli bir şekilde NPC ler ( Yani Ofise İhtiyacı Olanlar ) hapishane hakkında uyarı veriyor. Gardiyanlar, revirden mahkumları alıp hücresine koymuyor. Ölen mahkumlar ne morga götürülüyor, nede cenaze aracına konuyor, oldukları yerde kalıyorlar. Ölüm hücresi yapmamıza rağmen, yaptığımız hücreyi ölüm hücresi olarak görmüyor ve sürekli NPC ler bildirim veriyor.

Mahkumlar hücre hapsinde iken veya mahkumların seviyesinden ötürü kantine gitmemeleri gerekirken ısrarla kantin yapmamız isteniyor ve cezalı mahkumlara yemek sırasında yiyecek götürülmüyor. Mahkumlar hapishane de çalışmaları için atadığımız yere gitmiyorlar. Sırf arka tarafa yaptığım için 10k üzeri para harcadığım spor salonu kullanılmıyor.

Kısaca Çözümler | Solution

Yapılması gerekilenler ve düzenlenmesi gerekilenler belli. NPC lerin bizi hapishane hakkında uyarmaları güzel bir şey ancak bunu sürekli ve seri bir şekilde yapmaları bir yerden sonra bıkkınlık getiriyor. Ölüm hücresi ayrı bir oda olarak odalar sekmesine eklenmeli. Mahkumların sürekli sorun çıkarması art arda ölümlere neden oluyor olan bize oluyor, bu düzeltilmeli. Mahkumların yemek yemek için illa kantine gitmesi saçma. Yüksek seviyeli mahkumlar sorun çıkartıyorlar. Onlar için seçili hücreye yemek servis edilmesi gibi bir ayar gelmeli veya mutfak hücrelere de servis vermeli. Zamanı hızlandırınca, kamyonetler sürekli geliyor bazılarının içi boş oluyor bu düzeltilmeli, geliş süreleri seyrekleştirilmeli. Mahkumların rahatlığı için 7 / 15 lik hücreler yapmama rağmen mahkumlar şiddete aşırı eğilimli oluyor buda bizi illa baskı altına sokmaya sürüklüyor, bu düzeltilmeli.
Sırf bu yüzden mahkumlara yumuşak davranamıyoruz ölümler artıyor ve oyun çıkmazda da kalıyor.
 
Last edited: