• We have updated our Community Code of Conduct. Please read through the new rules for the forum that are an integral part of Paradox Interactive’s User Agreement.
Fortfarande rea på Gamersgate, bara säger det...

;)
 
suomen_vaakuna.gif

För arton år sedan kröntes en ung man vid namn Aleksanteri till en av världens mäktigaste kungar. De senaste sexton åren har varit en tid av fred, men det som en gång var kommer komma åter. I hela det finska riket hörs klagan över den långa vägen till Sibirien, då Tatarerna helt blockerat möjligheterna att resa över de vidsträckta stäpperna väster om Uralbergen. I hela Finland smids planer om att störta konungen om han snart inte gör något åt de små tatar stammarna. Men i väst växer sig Frankrike och Storbritannien starkare redo att när som helst anfalla det försvagade riket i öst. För utan en landbrygga mellan Sibirien och Finland anser altför många att chansen för Finlands fall ökar.

Ska det Finska Riket överleva i denna nya tid?

Kommer Tatarerna krossas?

Följ Finland in i den nya tiden och se om detta stolta rike överlever eller dör ut!
 
Ska bli intressant!
 
Får tyvärr meddela att jag inte kan få en korrekt konverterad version till Victoria. Så ni får ta den senaste uppdateringen som en avslutning till sagan som kunde följt oss en lång bit längre i historien om teknologin funkat. :)