+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Errors non DW 5 x related (HttT 4.01 and lower)

  1. #1
    unavoidable Casimir's Avatar
    Arsenal of DemocracyEU3 CompleteDivine WindHeir to the ThroneIron Cross

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    1993
    Posts
    348

    Errors non DW 5 x related (HttT 4.01 and lower)

    The reason I opened this thread is not just because I have a bug report or two with v. 4.01 for the HT3 version of WWM, but also because Hafte and company are having such a hard problem finding the cause of the random CTD with the 4.999 version of WWM, hey, maybe the CTD could even be caused by an old version of Whole World Mod!!

    Ok, two bug reports: (1) The imperial map mode is disabled, as well has the Holy Roman Empire (map??) (eagle icon) also disabled. When playing the game, both buttons are greyed out.

    (2) Also, clicking on the small map in the lower right hand corner of the screen on any given area, will not bring you to that area on the main screen. This only happens sometimes.

    *edit*

    I'm not sure if the second bug report is a HttT Paradox bug or a WWM thing.
    Last edited by Casimir; 15-01-2012 at 02:31.
    Real WWM heads show up on the weekend and let Hafte do all the work.

    The sweetest p's

    Cry Havoc!, and let loose the dogs of Warsaw.

  2. #2
    unavoidable Casimir's Avatar
    Arsenal of DemocracyEU3 CompleteDivine WindHeir to the ThroneIron Cross

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    1993
    Posts
    348
    I've had load game freezes on two different saved games, and one game freeze PC shut down. And what I mean on that last one my whole computer completely shut down, I think the memory got maxed out or something like that.


    I might install DW and play vanilla for a while *might* Hafte, is there any reason you may want me to keep WWM HttT version on my PC still?
    Real WWM heads show up on the weekend and let Hafte do all the work.

    The sweetest p's

    Cry Havoc!, and let loose the dogs of Warsaw.

  3. #3
    Second Lieutenant
    Europa Universalis 3Divine WindHeir to the ThroneEuropa Universalis III: In NomineEU3 Napoleon's Ambition
    500k clubEuropa Universalis IV: Pre-order

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Denmark
    Posts
    108
    Quote Originally Posted by Casimir View Post
    I've had load game freezes on two different saved games, and one game freeze PC shut down. And what I mean on that last one my whole computer completely shut down, I think the memory got maxed out or something like that.


    I might install DW and play vanilla for a while *might* Hafte, is there any reason you may want me to keep WWM HttT version on my PC still?
    They aren't savegame compatible, so no need to keep it around. Besides, WWM 5.0 is releasing Soon™.

    Random fact: WWM 5.0 currently has 5 Jewish denominations.

  4. #4
    unavoidable Casimir's Avatar
    Arsenal of DemocracyEU3 CompleteDivine WindHeir to the ThroneIron Cross

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    1993
    Posts
    348
    Well I definately would hope they are not saved game compatible, it's two different expansions.


    I was just asking hafte if there was anything he wanted me to do with WWM for HTTT.
    Real WWM heads show up on the weekend and let Hafte do all the work.

    The sweetest p's

    Cry Havoc!, and let loose the dogs of Warsaw.

  5. #5
    Magrathean Engineer Haftetavenscrap's Avatar
    Crusader Kings IIEuropa Universalis 3Divine WindHearts of Iron IIIHeir to the Throne
    Europa Universalis III: In NomineEU3 Napoleon's AmbitionRome GoldSword of the StarsSword of the Stars II
    Victoria 2Rome: Vae VictisEuropa Universalis IV

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    5,199
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Casimir View Post
    Well I definately would hope they are not saved game compatible, it's two different expansions.


    I was just asking hafte if there was anything he wanted me to do with WWM for HTTT.
    I definitely like to keep old versions around. All you have to do is copy/paste your EU3 folder before you update it, assuming you have enough hard drive space to spare for it.
    Try Haftetavenscrap's Realistic Map Generator!
    Explore, colonize and conquer a world you've never seen before!
    Much more intricate and realistic maps than Conquest of Paradise

    Get it HERE!

  6. #6
    unavoidable Casimir's Avatar
    Arsenal of DemocracyEU3 CompleteDivine WindHeir to the ThroneIron Cross

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    1993
    Posts
    348
    Done. And I didn't think of that. d'oh.
    Real WWM heads show up on the weekend and let Hafte do all the work.

    The sweetest p's

    Cry Havoc!, and let loose the dogs of Warsaw.

  7. #7
    Quote Originally Posted by Casimir View Post
    [...]
    (2) Also, clicking on the small map in the lower right hand corner of the screen on any given area, will not bring you to that area on the main screen. This only happens sometimes.

    *edit*

    I'm not sure if the second bug report is a HttT Paradox bug or a WWM thing.
    This is a HttT (or former EU3-version based) problem - it comes also, if you aren't playing WWM.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts