+ Reply to Thread
Page 2 of 29 FirstFirst 1 2 3 4 12 27 ... LastLast
Results 21 to 40 of 575

Thread: Divine Wind - 5.1 Patch now released - NOT FOR PROBLEM REPORTS !

  1. #21
    So other people are able to get it through the launcher? I would post my image saying that it's not available but I can't attach an image in here. )=

    Thanks,
    -Atma

  2. #22
    Captain robb1993's Avatar
    Crusader Kings IIEU3 CompleteDivine WindFor the MotherlandHearts of Iron III
    HOI3: Their Finest HourSemper FiVictoria 2Victoria II: A House DividedMount & Blade: Warband
    Mount & Blade: With Fire and SwordEuropa Universalis IV

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Perth, West Australia
    Posts
    470
    launcher? I don't have a launcher when i click on the icon or in steam it just opens the game not like on Vickky 2 where i get a launcher. i never thought about this before. Am i supposed to have a launcher?

  3. #23
    Master Icon Zombie Grombeard's Avatar
    A Game of DwarvesCities in MotionCities in Motion 2Crusader Kings IIDeus Vult
    DungeonlandEast India Company CollectionEuropa Universalis 3Europa Universalis: ChroniclesEU3 Complete
    Divine WindFor The GloryHearts of Iron III CollectionHOI3: Their Finest HourHeir to the Throne
    Leviathan: WarshipsMagickaMajesty 2Majesty II CollectionMarch of the Eagles
    Victoria: RevolutionsRome GoldSengokuSword of the StarsThe Showdown Effect
    Victoria 2Victoria II: A House DividedVictoria II: Heart of DarknessMount & Blade: WarbandWarlock: Master of the Arcane
    Mount & Blade: With Fire and SwordWar of the RosesPride of NationsEU3 Collectors EditionKnights of Pen and Paper +1 Edition
    500k clubEuropa Universalis IV: Pre-orderEUIV: Call to arms eventWarlock 2: The ExiledEUIV: Wealth of Nations
    EUIV: Conquest of ParadiseEUIV: Res PublicaCrusader Kings II: Legacy of RomeCrusader Kings II: Sword of IslamCrusader Kings II: Sunset Invasion
    Crusader Kings II: The RepublicCrusader Kings II: The Old GodsCrusader Kings II: Sons of AbrahamCrusader Kings II: Rajas of India

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Bonn, Germany
    Posts
    992
    Quote Originally Posted by MetallicaFan100 View Post
    Achivements does not work, I get BJLT as checksum.
    Same here!? O_o
    Founder of the Icon Zombie Club! │ Drinker of the EU4 Beer!

    You have questions about Paradox games and want a quick answer instead of doing tedious searches and cluttering up the forums?
    Or you just want to chat with some other borderporn nerds?

    Join the IRC-channel:

    irc.quakenet.org #pdox

  4. #24
    Second Lieutenant the answer 42's Avatar
    Crusader Kings IIDeus VultEU3 CompleteDivine WindHearts of Iron III
    HOI3: Their Finest HourHeir to the ThroneVictoria: RevolutionsRome GoldVictoria 2
    Victoria II: A House DividedRome: Vae Victis500k clubEuropa Universalis IV: Pre-orderEUIV: Call to arms event

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    the Netherlands
    Posts
    174
    @atmafox: I'm able to get it through the launcher (steam version here).

    @robb: go to your Steam\steamapps\common\europa universalis iii - complete folder and run EU3.exe.


    EDIT: I'm also getting the BJLT checksum..
    Last edited by the answer 42; 22-07-2011 at 13:08.

  5. #25
    Weird, still nothing here... I may end up reinstalling sometime later today if it's still not coming up. Blegh.

    -Atma

  6. #26
    Close the worLd,.txEn eht nepO GAGA Extrem's Avatar
    200k clubAchtung PanzerA Game of DwarvesArsenal of DemocracyHearts of Iron 2: Armageddon
    Cities in MotionCrusader Kings IIDarkest HourEast India Company CollectionElven Legacy Collection
    EU3 CompleteDivine WindFor the MotherlandHearts of Iron IIIHeir to the Throne
    King Arthur IILeviathan: WarshipsMagickaMajesty 2EU3 Napoleon's Ambition
    Rome GoldSemper FiSupreme Ruler 2020 GoldSupreme Ruler 2020Victoria 2
    Victoria II: A House DividedVictoria II: Heart of DarknessMount & Blade: WarbandV2 BetaCK2: Holy Knight
    EU3 Collectors EditionKnights of Pen and Paper +1 Edition500k clubEuropa Universalis IV: Pre-order

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    7,083
    Big patch is BIG!

    Cheers & thanks!


    edit: Checksum BJLT

  7. #27
    Master of Orion delra's Avatar
    Commander: Conquest of the Americas

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    24,722
    Blog Entries
    98
    I have BJLT too, and I can't connect to Connect either. I don't really care?
    “Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do.”

  8. #28
    Second Lieutenant Dragoon.x's Avatar
    Crusader Kings IIEU3 CompleteDivine WindHeir to the ThroneLead and Gold
    Leviathan: WarshipsMagickaSword of the StarsWarlock: Master of the Arcane500k club
    Europa Universalis IV: Pre-orderEUIV: Call to arms eventWarlock 2: The Exiled

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    ,Brazil
    Posts
    197
    The connect to Paradox button at the main menu doesn't react when clicked. However it's green so it's connecting, but like others said can't view achievements from the main menu.
    Loading a save game and going over the in-game menu to see the achievements works fine.

  9. #29
    DOTA player MetallicaFan100's Avatar
    Crusader Kings IIEuropa Universalis 3Divine WindHeir to the ThroneMagicka
    Europa Universalis: Rome500k clubEuropa Universalis IV

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bohuslän, Sweden
    Posts
    254
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by delra View Post
    I have BJLT too, and I can't connect to Connect either. I don't really care?
    But.. What about the Achivements Megathread?
    Getting back from EUIII is hard.
    __________________________________________________ _______

  10. #30
    Level 7 BRK's Avatar
    Cities in MotionCrusader Kings IIDeus VultDungeonlandEuropa Universalis: Chronicles
    EU3 CompleteLeviathan: WarshipsMagickaVictoria: RevolutionsSword of the Stars
    Victoria 2Warlock: Master of the ArcaneWar of the Roses500k club

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    India
    Posts
    519
    Same checksum here, BJLT, and achievements are disabled.

    It's not for showing off or some such thing, I would just like to give it a try and see how good (or bad) a player I am. These are more or less officially endorsed plausible scenarios and I'd like to see how I measure up.

  11. #31
    Captain robb1993's Avatar
    Crusader Kings IIEU3 CompleteDivine WindFor the MotherlandHearts of Iron III
    HOI3: Their Finest HourSemper FiVictoria 2Victoria II: A House DividedMount & Blade: Warband
    Mount & Blade: With Fire and SwordEuropa Universalis IV

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Perth, West Australia
    Posts
    470
    Quote Originally Posted by the answer 42 View Post
    @atmafox: I'm able to get it through the launcher (steam version here).

    @robb: go to your Steam\steamapps\common\europa universalis iii - complete folder and run EU3.exe.


    EDIT: I'm also getting the BJLT checksum..
    thank you that worked perfectly.

  12. #32
    Can i safely patch this over a beta patch or should i reinstall?

  13. #33
    Captain The Zealot's Avatar
    Cities in MotionCrusader Kings IIDeus VultEU3 CompleteDivine Wind
    Heir to the ThroneMagickaMajesty II CollectionMarch of the EaglesRome Gold
    SengokuSword of the StarsVictoria 2Victoria II: A House DividedVictoria II: Heart of Darkness
    500k clubEuropa Universalis IV: Pre-orderEUIV: Call to arms event

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    London, UK
    Posts
    412
    Very large fix list, congratulations for pulling this off.

    I honestly really really really hope this patch doesn't break anything.
    ubik: "The biggest part of the Magna Mundi releases is we give the pleasure of waiting free of charge... "
    Gongji: "There is also that amazing easter egg where you must chase armies across the provinces over and over, they call it "ping ponging". It must be an easter egg as there is no way that is in their on [sic] purpose."

  14. #34
    Captain Kluska's Avatar
    Cities in MotionCrusader Kings IIDarkest HourDeus VultEuropa Universalis: Chronicles
    Hearts of Iron III CollectionHOI3: Their Finest HourVictoria: RevolutionsRome GoldSword of the Stars
    Victoria 2Victoria II: A House DividedVictoria II: Heart of DarknessMount & Blade: WarbandMount & Blade: With Fire and Sword
    CK2: Holy Knight500k clubEuropa Universalis IV: Pre-orderCrusader Kings II: Legacy of RomeCrusader Kings II: Sword of Islam
    Crusader Kings II: The RepublicCrusader Kings II: The Old GodsCrusader Kings II: Sons of AbrahamCrusader Kings II: Rajas of IndiaCrusader Kings II: Charlemagne

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    458
    Quote Originally Posted by Guston View Post
    Can i safely patch this over a beta patch or should i reinstall?
    It smoothly went over the beta-patch for me, so, it will hopefully do this same with your edition!

  15. #35
    Cannot connect to paradox for achievements

  16. #36
    Quote Originally Posted by Kluska View Post
    It smoothly went over the beta-patch for me, so, it will hopefully do this same with your edition!
    Awesome

  17. #37
    Studio Manager Paradox Dev Team Johan's Avatar
    Crusader Kings II

    Join Date
    Dec 1999
    Location
    I iskall kyla...
    Posts
    16,194
    Blog Entries
    2
    I've contacted the connect people to enable this version instead of the old one.

    Johan Andersson
    Studio Manager at Paradox Development Studio AB - Follow me at Twitter!

    "A patch is never late! Nor is it ever early. It arrives precisely when I mean it to do!"

    For our Patching and Expansion Policy, read here...

    Read here why EU4 requires steam!

  18. #38
    Ugh, I just realized how much of a hassle a full uninstall/reinstall would be since I've gotten every eu3 from the beginning through dw separately... please tell me at least one other person is having a problem getting the patch through the launcher? Or perhaps a link for the patch? )=

    Thanks,
    -Atma

  19. #39
    Getting the error message "Could not find "Divine Wind" installed" when trying to install the patch. What to do?

  20. #40
    Iv downloaded it but claims it cant find divine wind, Which I have and its patched to 5.0 already. I got it of Gamers gate a while back. Any reason you know of?

+ Reply to Thread
Page 2 of 29 FirstFirst 1 2 3 4 12 27 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts