+ Reply to Thread
Page 118 of 167 FirstFirst ... 18 43 68 93 108 116 117 118 119 120 128 143 ... LastLast
Results 2,341 to 2,360 of 3336

Thread: [Dies Irae: Götterdämmerung] Report thread

  1. #2341
    Quote Originally Posted by Devildread View Post
    Your DIG folder should look like this:

    In the games folder, or the patch? Cause my mod folder has no changelogs.. because it's version 1.0.

    The rar file has a "Patch 1.1 changelog" file in it.

    BTW - that error was "ERROR: Can not delete output file ...blahblah"

    I really appreciate the help - and I hope you understand my frustration.

    To further explain, I get as far as pressing "Yes to all" and then it goes through several iterations and bam - the error list and nothing has been completed.

    Is there -any- manual work around for this? Or if someone else has 7 - care to explain how you did it?

  2. #2342
    I.C.E. Devildread's Avatar
    Darkest HourEU3 CompleteFor the MotherlandHearts of Iron IIIMagicka
    Semper FiVictoria 2

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Montpellier, France
    Posts
    9,669
    The picture is the game folder, the patch has the same stuff in it since it replaces files.

    You can't extract because windows is not letting you overwrite the file. You doesn't have the ownership over the files because of the virtual store thing. You can either check on google or to disable the virtual store, how to take ownership of a folder or, better, copy the whole HOI3 folder to another location which is not in a protected location of your computer. Anywhare out of program files should do the trick.

  3. #2343
    But it is. It overwrites many files (I pressed "yes" to about 2 dozen) before it errors. (at least, it SAYS it is)

    Also, I just updated HOI3 (from 2.04d to 2.04f. I installed DI:G AFTER this update) itself using this exact same method (was with a zip file though) so that makes no sense. If it were "protected" then why did it work just fine but this won't?

    And yes, I'm aware of 7 and Vistas over-protection of program files. Always had a work around (usually "compatibility files") but not this time.

  4. #2344
    I.C.E. Devildread's Avatar
    Darkest HourEU3 CompleteFor the MotherlandHearts of Iron IIIMagicka
    Semper FiVictoria 2

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Montpellier, France
    Posts
    9,669
    Maybe the patch is corrupted, try to download it again? Are you sure you are not running the game while you patch it?

    If you have SF 2.04f you only need DIG 1.03.

  5. #2345
    Quote Originally Posted by Devildread View Post
    Maybe the patch is corrupted, try to download it again? Are you sure you are not running the game while you patch it?

    If you have SF 2.04f you only need DIG 1.03.
    Positive it's not corrupted (downloaded it twice, same result) and yes, I have 2.04f and only am trying to upgrade to 1.03. That's what I've been trying to do for several hours now.

    I hope, if nothing else, this highlights the need for a *proper* patch. Clearly I'm going to have to play 1.0 until then unless you know of manual work arounds. I'm not moving my entire HOI3 directory out of prog files.. that's just silly IMO.

    And no, the game isn't running. Also tried to update from the admin account (never surf the net on your admin account, folks!).

    EDIT: D/l'd a third time, restarted, still same errors.

    I can't be the only person on this forum running this game on 7. Surely if the problem were 7 this wouldn't be the first time you've encountered this issue.
    Last edited by cfp; 03-10-2011 at 17:57.

  6. #2346

  7. #2347
    Quote Originally Posted by Devildread View Post
    That's the same file i've been using, and it's the same problems.



    Hope that's big enough to see.. didn't realize it would shrink. That's the error msg list.. it's huge. Sometimes, it's much smaller.

  8. #2348
    I.C.E. Devildread's Avatar
    Darkest HourEU3 CompleteFor the MotherlandHearts of Iron IIIMagicka
    Semper FiVictoria 2

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Montpellier, France
    Posts
    9,669
    I don't understand the issue. I fail to see what could be the error. Did you try with another extractor?

  9. #2349
    No, I was going to try drag/drop. Should I just drag and drop the entire folder (the DI:G) or should I do each one individually like common first, then decisions, etc?

    I hadn't realized you edited in earlier that it should work.

  10. #2350
    I.C.E. Devildread's Avatar
    Darkest HourEU3 CompleteFor the MotherlandHearts of Iron IIIMagicka
    Semper FiVictoria 2

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Montpellier, France
    Posts
    9,669
    You can drag and drop everything at once.

  11. #2351
    Quote Originally Posted by Devildread View Post
    You can drag and drop everything at once.
    Thanks!! This actually worked (for once.) I'm sure I'll enjoy the improvements and fixes.

    However.. I still have a problem. You say PI don't support SF any longer and that you can't legally make .exes for them (baffles me since it's your content, but I can understand maybe some contractual obligations, etc) then it occurs to me that PI won't be producing an .exe for SF users at all.

    Since the DLC was originally made for SF, that would be very cold to the SF customers. I'm sorry - I'm not dumping another 20 bucks into this bug fest (HOI, not your DLC) just for a patch for an unrelated DLC.

  12. #2352
    Lt. General Raaritsgozilla's Avatar
    200k clubAchtung PanzerArsenal of DemocracyHearts of Iron 2: ArmageddonCrusader Kings II
    Darkest HourDeus VultEU3 CompleteDivine WindHearts of Iron III
    Heir to the ThroneLead and GoldMagickaSemper FiVictoria 2
    Mount & Blade: WarbandCK2: Holy Knight500k club

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Sandwiches.
    Posts
    1,307
    I'm playing with SF at the moment, and its not too bad.
    "C'est magnifique, mais ce n'est pas la guerre"

    AARS:
    For the fern! Part Deux A New ZealandAAR Newly Updated! 10/5/10
    Land of the Long Red Cloud, A narrative New Zealand AAR Newly Updated 17/9/10
    Rebirth of an empire, A 1936 AAR Great Britain reclaims her spot at the top of the world! (Abandoned)

  13. #2353
    Colonel shepherd352's Avatar
    Darkest HourDeus VultFor the MotherlandHearts of Iron IIIHOI3: Their Finest Hour
    Semper FiSword of the StarsVictoria 2

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    990
    Quote Originally Posted by cfp View Post
    I can't be the only person on this forum running this game on 7. Surely if the problem were 7 this wouldn't be the first time you've encountered this issue.
    I'm running SF/ICE and FTM/DI:G on Windows 7 but I turned User Access Control off and I install all games into a Games folder. Most Windows 7 problems seem to result from UAC or the Virtual Store, which are avoided by my approach. I never have problems with patching as Windows is not stopping me from doing what I intend.

    I aways unzip to an unzip folder before copying the contents to where they are needed. This avoids corrupting your game if the compressed file is corrupted (as many people experienced when FTM patches are first released and demand exceeds site capacity).

    If you want access to the latest patches or you want to use mods, you really have no choice but to learn how to deal with compressed files. Other games (which don't use compressed files) don't have the modability that HOI3 has or they require on-line connection. Most people are happy with the arrangement (look at the problems that Steam users experience, for the questionable benefits of having someone else update your game). If it is a deal breaker for you, its probably best to not buy further PI games as I don't see them changing their approach in the near future.

  14. #2354
    General nimrod123's Avatar
    Arsenal of DemocracyCities in MotionCities in Motion 2Crusader Kings IICommander: Conquest of the Americas
    Darkest HourEU3 CompleteFor the MotherlandHearts of Iron IIIHearts of Iron III Collection
    HOI3: Their Finest HourHeir to the ThroneImpireIron CrossVictoria: Revolutions
    Semper FiSengokuSword of the Stars IISupreme Ruler 2020 GoldSupreme Ruler: Cold War
    StarvoidVictoria 2Victoria II: A House DividedVictoria II: Heart of DarknessMount & Blade: Warband
    Warlock: Master of the ArcaneWar of the RosesPride of NationsCK2: Holy Knight500k club
    Europa Universalis IV: Pre-order

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    1500km from anywhere better then here
    Posts
    2,465
    Blog Entries
    3
    a general idea in relations to windows in general (at least vista and win 7) is extract every thing to a folder on the desktop then copy it into the target, this seems to by pass a lot of the issues, also turn UAC OFF!!!

  15. #2355
    Quote Originally Posted by nimrod123 View Post
    ...also turn UAC OFF!!!
    very bad idea you are inviting all the nice viruses out there. as annoying as it is from time to time it is a important part of your system security after all. learn how you can use it and you are fine.

    however, simply copy your hoi3 folder somewhere unprotected (you don't want to mess up your original install with a beta anyway) like c:/games/backup/... and copy the unpacked files over it. overwrite when asked. its quick and safe and nothing can go wrong and when something goes wrong you still have the original.

  16. #2356
    General nimrod123's Avatar
    Arsenal of DemocracyCities in MotionCities in Motion 2Crusader Kings IICommander: Conquest of the Americas
    Darkest HourEU3 CompleteFor the MotherlandHearts of Iron IIIHearts of Iron III Collection
    HOI3: Their Finest HourHeir to the ThroneImpireIron CrossVictoria: Revolutions
    Semper FiSengokuSword of the Stars IISupreme Ruler 2020 GoldSupreme Ruler: Cold War
    StarvoidVictoria 2Victoria II: A House DividedVictoria II: Heart of DarknessMount & Blade: Warband
    Warlock: Master of the ArcaneWar of the RosesPride of NationsCK2: Holy Knight500k club
    Europa Universalis IV: Pre-order

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    1500km from anywhere better then here
    Posts
    2,465
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by comsubpac View Post
    very bad idea you are inviting all the nice viruses out there.
    if your depending on UAC for virus control your an idiot
    it causes more frustration then it solves (esp vista) and the constant requirment for confirmation for automatic process pisses me off

  17. #2357
    Quote Originally Posted by nimrod123 View Post
    if your depending on UAC for virus control your an idiot
    it causes more frustration then it solves (esp vista) and the constant requirment for confirmation for automatic process pisses me off
    thanks for the insult. then enlighten us what function does the user account control have? as far as i know one of it main functions is to prevent programs (viruses and other malware among them) to change important files of your system without your consent. if you are knowing what you are doing it does not cause problems and if you don't deactivating it is a bad idea.
    when you are advising something like that you should at least mention the consequences. without UAC you are compromising the security of your system. having an anti virus program and a firewall or not has no influence on that. UAC provides important additional security.

    when he runs 7zip as admin he does not even have to copy the files somewhere else. making a copy is of course the best solution since he surely doesn't want to reinstall his game all the time.
    Last edited by comsubpac; 04-10-2011 at 04:02.

  18. #2358
    General nimrod123's Avatar
    Arsenal of DemocracyCities in MotionCities in Motion 2Crusader Kings IICommander: Conquest of the Americas
    Darkest HourEU3 CompleteFor the MotherlandHearts of Iron IIIHearts of Iron III Collection
    HOI3: Their Finest HourHeir to the ThroneImpireIron CrossVictoria: Revolutions
    Semper FiSengokuSword of the Stars IISupreme Ruler 2020 GoldSupreme Ruler: Cold War
    StarvoidVictoria 2Victoria II: A House DividedVictoria II: Heart of DarknessMount & Blade: Warband
    Warlock: Master of the ArcaneWar of the RosesPride of NationsCK2: Holy Knight500k club
    Europa Universalis IV: Pre-order

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    1500km from anywhere better then here
    Posts
    2,465
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by comsubpac View Post
    thanks for the insult ... when he runs 7zip as admin he does not even have to copy the files somewhere else. making a copy is of course the best solution since he surely doesn't want to reinstall his game all the time.
    wasn't an insult i simply said that depending on UAC alone is a silly idea and since most anti virus programs incorporate similar features that don't intrude as much. UAC seems to have been designed to interface with windows defender (the incorporated anti virus/anti malware that come with recent windows OS).

    @ Devildread

    when i complete the annex of the Czechoslovakia i get 3 non cores included is this WAD or otherwise. if otherwise say and i will send screenshots of the zones

  19. #2359
    Major RickR's Avatar
    Crusader Kings IIEU3 CompleteFor the MotherlandHearts of Iron IIIHOI3: Their Finest Hour
    March of the EaglesSemper FiVictoria 2Victoria II: A House DividedMount & Blade: Warband

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Here, there, everywhere
    Posts
    795
    This problem brings up a question...

    One must have SF loaded first for FtM to be loaded on top of it for everything to work, correct?

    Rick
    "An armed man is a citizen. An unarmed man is a subject."
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free."

  20. #2360
    General nimrod123's Avatar
    Arsenal of DemocracyCities in MotionCities in Motion 2Crusader Kings IICommander: Conquest of the Americas
    Darkest HourEU3 CompleteFor the MotherlandHearts of Iron IIIHearts of Iron III Collection
    HOI3: Their Finest HourHeir to the ThroneImpireIron CrossVictoria: Revolutions
    Semper FiSengokuSword of the Stars IISupreme Ruler 2020 GoldSupreme Ruler: Cold War
    StarvoidVictoria 2Victoria II: A House DividedVictoria II: Heart of DarknessMount & Blade: Warband
    Warlock: Master of the ArcaneWar of the RosesPride of NationsCK2: Holy Knight500k club
    Europa Universalis IV: Pre-order

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    1500km from anywhere better then here
    Posts
    2,465
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by RickR View Post
    This problem brings up a question...

    One must have SF loaded first for FtM to be loaded on top of it for everything to work, correct?

    Rick
    yep, its a sequential expansion and most download sites wont let you roll back so if you get it from steam for example you now will have the latest version ( in that sense treat it like a patch)

+ Reply to Thread
Page 118 of 167 FirstFirst ... 18 43 68 93 108 116 117 118 119 120 128 143 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts