+ Reply to Thread
Page 148 of 167 FirstFirst ... 48 73 98 123 138 146 147 148 149 150 158 ... LastLast
Results 2,941 to 2,960 of 3333

Thread: [Dies Irae: Götterdämmerung] Report thread

  1. #2941
    Quote Originally Posted by R57-Daishi View Post
    Try it without installing FTM and just go for SF 2.04 (or is it 2.03 - whatever the SF launcher suggest you update to) - then get the patch from here http://didays.derkb.de/downloads/Die...v1.03_beta.rar

    As DD states in the OP - the FTM is still a beta
    Ok, thanks. Do you know when it will be possible to play it with FTM?

  2. #2942
    Field Marshal Beagá's Avatar
    Arsenal of DemocracyCrusader Kings IIDarkest HourEU3 CompleteFor The Glory
    For the MotherlandHearts of Iron IIIHOI3: Their Finest HourHeir to the ThroneVictoria 2
    Victoria II: A House DividedVictoria II: Heart of DarknessCK2: Holy Knight500k clubEuropa Universalis IV: Pre-order

    Join Date
    May 2007
    Location
    Brazil
    Posts
    8,018
    Wait a sec... on the complete package the Gotterdamerung DLC is included, but not installed (also, the complete pack comes with For the Motherland).

    That means I shouldn´t install Dies Irae: Gotterdamerung in my version?

  3. #2943
    Second Lieutenant
    Cities in MotionCrusader Kings IIDarkest HourEU3 CompleteDivine Wind
    Hearts of Iron III CollectionHeir to the ThroneMagicka500k club

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Rio de Janeiro , Brazil
    Posts
    144
    Quote Originally Posted by Beagá View Post
    Wait a sec... on the complete package the Gotterdamerung DLC is included, but not installed (also, the complete pack comes with For the Motherland).

    That means I shouldn´t install Dies Irae: Gotterdamerung in my version?
    You can install DIG with FoTM, but you also have to install the beta patch (get it here) of DIG otherwise it won't run.

  4. #2944
    Captain Henri's Avatar
    HoI AnthologyArsenal of DemocracyCrusader Kings IIEuropa Universalis 3For The Glory
    For the MotherlandHearts of Iron IIIMajesty 2Europa Universalis: RomeSemper Fi
    Rome: Vae Victis

    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Canada
    Posts
    492
    Like some people I had difficulty getting DIG to work under FTM, but I found that it is easy to make a mistake and now it works. This is for FTM on Win 7 Pro. The problem is that it is easy to install DIG and even moreso the patch in the wrong directory. I got DIG at Gamersgate this morning for 99 cents.

    DIG should install itself in the right folder. I originally installed it under HOI3/mod and it created a mod folder under the mod folder-no good. If you install it under /HOI it will go to the right place. To verify the DIG installation before installing the patch start HOI3 and press the mod button; if DIG does not appear, it is not installed correctly.It took me two hours to get it right and three downloads of the mod, but if you do it right it can be done in minutes.


    You also need the patch for FTM (see first page). This will not install itself, it is a rar file and you have to place it yourself after unpacking it (I use 7-up to unpack). Again it is very easy to install it at the wrong place. initially I dragged all the foldersto the folder where all the same folders were, and instead of replacing all the folders, it placed some of the folders inside the same folder. In this case I had folders inside folders with the same name. If you do this, the mod will freeze during the "map initialization" at startup and a cntr-alt-delete will show a file error. If this happens, delete everything under /hoi3/mod and install DIG again. Now install the patch as follows:the way I did it is to select all the unpacked patch folders and move or copy them to the /hoi3/mod folder by pointing them to the /mod/DIG folder instead of opening it as before. This worked. Another way would be to drag the patch folders one by one over the /mod/folders having the same names (not the ones in HOI3/ but the ones under /hoi3/mod. Now I can play either FTM or DIG.


    Henri
    Last edited by Henri; 08-05-2012 at 14:26.

  5. #2945
    Quote Originally Posted by Henri View Post
    Now I can play either FTM or DIG.

    Henri
    Ok, i noticed the word 'either'
    So means still we cant play with both...
    Who can fix this so we can use both expansions?
    FTM is the best i think, so letting that out is fail.

  6. #2946
    Captain Henri's Avatar
    HoI AnthologyArsenal of DemocracyCrusader Kings IIEuropa Universalis 3For The Glory
    For the MotherlandHearts of Iron IIIMajesty 2Europa Universalis: RomeSemper Fi
    Rome: Vae Victis

    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Canada
    Posts
    492
    Quote Originally Posted by DoctorPlague View Post
    Ok, i noticed the word 'either'
    So means still we cant play with both...
    Who can fix this so we can use both expansions?
    FTM is the best i think, so letting that out is fail.
    No no, I can play both, but of course not at the same time. That is, I can save a game in one, go play tghe otehr and come back to my saved game.

    Henri

  7. #2947
    Major Davy's Avatar
    East India CompanyEuropa Universalis: ChroniclesEU3 CompleteDivine WindFor the Motherland
    Hearts of Iron IIIHOI3: Their Finest HourHeir to the ThroneMarch of the EaglesSemper Fi
    500k club

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    St-Truiden, Belgium
    Posts
    629
    I have tried to install DI:G 4 times and everytime I got the checksum HNES? I have installed the game like subscribed above. I use the beta patch FTM.
    Some advice?
    There are a terrible lot of lies going around the world, and the worst of it is half of them are true.
    Sir Winston Churchill
    I'm not the smartest fellow in the world, but I can sure pick smart colleagues.
    Franklin D. Roosevelt
    If you tell people where to go, but not how to get there, you'll be amazed at the results.
    George S. Patton
    The best learning AAR for Hearts of Iron III Semper Fi and For The Motherland registered by Misterbean also available in pdf now click here to download the file

    Fan of the week 11 november 2012

  8. #2948
    Ok this really annoys me. What i dont get is at different times France will surrender under different circumstances.

    In one game i took over Paris-Dunkirk-Caliase-Rhiems- and the surrounding areas around paris and they sued for peace.

    In the next game i took Paris. Entire french coast from Dunkirk to Brest. Tours and much of the south. Cut off the Maginot Line and began taking areas near it and still it took a while for them to sue for peace. Whats the deal!!! > I hate that!!!

  9. #2949
    Lt. General Raaritsgozilla's Avatar
    200k clubAchtung PanzerArsenal of DemocracyHearts of Iron 2: ArmageddonCrusader Kings II
    Darkest HourDeus VultEU3 CompleteDivine WindHearts of Iron III
    Heir to the ThroneLead and GoldMagickaSemper FiVictoria 2
    Mount & Blade: WarbandCK2: Holy Knight500k club

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Sandwiches.
    Posts
    1,307
    As far as I know once you take certain provinces there is a % based chance that the French Surrender will fire every day. You may have been extraordinarily unlucky in this case
    "C'est magnifique, mais ce n'est pas la guerre"

    AARS:
    For the fern! Part Deux A New ZealandAAR Newly Updated! 10/5/10
    Land of the Long Red Cloud, A narrative New Zealand AAR Newly Updated 17/9/10
    Rebirth of an empire, A 1936 AAR Great Britain reclaims her spot at the top of the world! (Abandoned)

  10. #2950
    Hmm. Ok..

    My game currently ive taken LeHarve Dieppe, Dunkirk, Calaise, Rhiems, Paris, Belgium, and Nederlands and must have captured 2 million troops in my encirclements. Im scared. Its June 10th and i hope to end it historically so i can start the battle of britain and watch my air force get mauled. Stupid fighter superstacks...

  11. #2951
    Corporal Suchet's Avatar
    Arsenal of DemocracyHearts of Iron 2: ArmageddonCrusader Kings IIDarkest HourDeus Vult
    Europa Universalis 3Divine WindFor the MotherlandHearts of Iron IIIHOI3: Their Finest Hour
    Heir to the ThroneEuropa Universalis III: In NomineMarch of the EaglesEU3 Napoleon's AmbitionVictoria: Revolutions
    Semper FiSengokuVictoria 2Victoria II: A House DividedVictoria II: Heart of Darkness
    CK2: Holy KnightEuropa Universalis IV: Pre-order

    Join Date
    May 2004
    Location
    Toronto, Ontario, Canada
    Posts
    49
    Also - where is French national unity, and are your spies working on it?

  12. #2952
    Its pretty high. But i thought once Paris was taken and some of the northern coast it was only a matter of time. At least.. Thats how it SHOULD be!



    Uploaded with ImageShack.us

    Ok guys. Common.. Shouldnt France surrender by now. :/
    Last edited by IronHead; 12-05-2012 at 03:02.

  13. #2953
    Field Marshal Beagá's Avatar
    Arsenal of DemocracyCrusader Kings IIDarkest HourEU3 CompleteFor The Glory
    For the MotherlandHearts of Iron IIIHOI3: Their Finest HourHeir to the ThroneVictoria 2
    Victoria II: A House DividedVictoria II: Heart of DarknessCK2: Holy Knight500k clubEuropa Universalis IV: Pre-order

    Join Date
    May 2007
    Location
    Brazil
    Posts
    8,018
    I´ve just beaten France by 19 of June, so the DLC isn´t bugged. Only difference from my game was that I got more VPs in east France (and not in the Maginot line, BTW).

  14. #2954
    I know its not bugged but wtf is going on here! Its runing all my plans! its happened numerous times.

    Maybe in next fix france falls when Paris, Rheims, Dunkirk, Calais and a few other cities fall. Or maybe higher percentage of surrender when those provinces are in Axis hands.



    O.. So they surrended. After i took Vichy and Lyon.. WTF. It took till August...
    Last edited by IronHead; 12-05-2012 at 08:39.

  15. #2955
    I.C.E. Devildread's Avatar
    Darkest HourEU3 CompleteFor the MotherlandHearts of Iron IIIMagicka
    Semper FiVictoria 2

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Montpellier, France
    Posts
    9,669
    Did you:
    1. reduce NU with spies
    2. lose any air battle (losing air battle over their territory grants NU bonus)
    3. lose any submarine battle (same as above)

    Besides that, I believe there is an event for the fall of Paris, did it fire? (something like 50 NU penalty)

  16. #2956
    I had been winning air battles in the beginning until stupid Britain came in.

    No spies reducing NU.

    I dont believe any event of Paris fired? Hmm.. Maybe im missing something, could have sworn it fired before.

  17. #2957
    I have a problem with the unit's speed..it is too slow...For example o infantry division in 1936 is 0.68 km
    Has anyone any idea what is happening?
    I have HOI3 FTM DiG 2.06

  18. #2958
    What would be awesome to add more to ahistorical decisions would be a puppet France and give cores to Germany over the Alsace Lorraine instead of the Vichy route. Germany would want to take Alsace-Lorraine as it considered it historical territory and then make the rest of France a vichy puppet while the colonies go to Free france maybe.

    Currently if you puppet France they just instantly get conquered by the British due to remote VP capture.

  19. #2959
    Second Lieutenant vonWerdt's Avatar
    Arsenal of DemocracyFor the MotherlandHearts of Iron IIIHOI3: Their Finest HourIron Cross
    Semper FiVictoria 2

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    South Carolina, USA
    Posts
    135
    My only problem is France seems to get steamrolled too easily. My latest game I limited my production by not going over full mobilization and I spent larger sums of IC on providence improvements to try to limit my army, but France fell just as easily. France used to put up a hard fight in SF and I would like to see more of that again. I thought of two changes that might make this possible. First if France’s starting oob is changed to include garrison divisions on all the maginot line providences it would free up the regular army for the AI’s disposal. My second idea is to include an event for England that is triggered by the Danzig or War event. If war fires England would get an event that would create the BEF and automatically deploy the force in Northern France. Historically the BEF was roughly 100,000 men so the event should create roughly 10 British divisions in France.

  20. #2960
    Quote Originally Posted by vonWerdt View Post
    My only problem is France seems to get steamrolled too easily. My latest game I limited my production by not going over full mobilization and I spent larger sums of IC on providence improvements to try to limit my army, but France fell just as easily. France used to put up a hard fight in SF and I would like to see more of that again. I thought of two changes that might make this possible. First if France’s starting oob is changed to include garrison divisions on all the maginot line providences it would free up the regular army for the AI’s disposal. My second idea is to include an event for England that is triggered by the Danzig or War event. If war fires England would get an event that would create the BEF and automatically deploy the force in Northern France. Historically the BEF was roughly 100,000 men so the event should create roughly 10 British divisions in France.
    I believe there already is an event for BEF in France. I always see a good amount of Brit troops given to France and Belgium, etc when im running around destroying France.

+ Reply to Thread
Page 148 of 167 FirstFirst ... 48 73 98 123 138 146 147 148 149 150 158 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts