+ Reply to Thread
Page 33 of 339 FirstFirst ... 8 23 31 32 33 34 35 43 58 83 108 133 ... LastLast
Results 641 to 660 of 6767

Thread: Quick Questions - Quick Answers

  1. #641
    Major Garmorn's Avatar
    Arsenal of DemocracyHearts of Iron 2: ArmageddonCrusader Kings IIDarkest HourEuropa Universalis 3
    Divine WindFor the MotherlandHearts of Iron IIIHOI3: Their Finest HourHeir to the Throne
    Europa Universalis III: In NomineIron CrossEU3 Napoleon's AmbitionVictoria: RevolutionsSemper Fi
    Sword of the StarsSword of the Stars IIVictoria 2

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Austin, TX
    Posts
    780
    Quote Originally Posted by sunnn View Post
    What does it take to send a call to arms as the Comintern?

    I invaded and puppeted Romania and Bulgaria as the Soviets and now I want them to help me fight the Germans, but the option is grayed out
    It is part of the Axis abilities to declare limited war.

    From the original manual:

    • Declare Limited War (Axis Only) – The same as Declare
    War, except that the declaring country’s Allies are not
    required, or even asked, to join the war.
    • Call to Arms (Axis Only) – This action calls for a
    Declaration of War from previously uninvolved Allies
    into a Limited War, which will make it a general war. This
    would be chosen if, for instance, the war proved too hot
    for the initial country to handle by itself
    Garmorn

  2. #642
    Second Lieutenant sunnn's Avatar
    Crusader Kings IIEU3 CompleteDivine WindFor the MotherlandHearts of Iron III
    HOI3: Their Finest HourHeir to the ThroneSemper FiVictoria 2Europa Universalis IV: Pre-order

    Join Date
    May 2011
    Location
    Northern California
    Posts
    142
    Alright so I have to wait for the Romanians to feel like helping me then?

  3. #643
    Second Lieutenant msturg80's Avatar
    EU3 CompleteDivine WindHearts of Iron IIISemper FiVictoria 2

    Join Date
    May 2011
    Location
    USA
    Posts
    126
    Is there a known Suppies bug with German? After I took out France I saved my game and quit. When I restarted I noticed my supplies and steal were both 99999. My supplies were ~1000 prior.

  4. #644
    Bubba Ho-Tep Depp's Avatar
    Hearts of Iron 2: ArmageddonCrusader Kings IIDeus VultFor the MotherlandHearts of Iron III
    HOI3: Their Finest HourEuropa Universalis III: In NomineEU3 Napoleon's AmbitionVictoria: RevolutionsSemper Fi
    CK2: Holy KnightEU3 Collectors Edition500k club

    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Gنrdsmarksنngarna, Sweden
    Posts
    590
    Quote Originally Posted by msturg80 View Post
    Is there a known Suppies bug with German? After I took out France I saved my game and quit. When I restarted I noticed my supplies and steal were both 99999. My supplies were ~1000 prior.
    You captured their supply cache. To the winner goes the spoils...
    I am silent in seven languages!

  5. #645
    Second Lieutenant Camped Crusader's Avatar
    Arsenal of DemocracyHearts of Iron 2: ArmageddonCrusader Kings IIDarkest HourDivine Wind
    For The GloryFor the MotherlandHearts of Iron IIIHOI3: Their Finest HourHeir to the Throne
    Lead and GoldThe Kings CrusadeMagickaMajesty II CollectionVictoria: Revolutions
    Rome GoldSengokuSword of the StarsVictoria 2Victoria II: A House Divided
    Victoria II: Heart of DarknessRome: Vae VictisMount & Blade: WarbandWarlock: Master of the ArcaneMount & Blade: With Fire and Sword
    Pride of NationsRise of Prussia500k clubEuropa Universalis IV: Pre-order

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hamburg
    Posts
    134
    Quote Originally Posted by msturg80 View Post
    In the OOB who do you guys put above your Garrisons divisions , MP's, and Militia?

    Right now I've been just attaching my Garrisons Divisions to the XXXXXX in their theater. I figure if enough are clumped together I might make a XXXX for them, and attach it to the XXXXXX.


    (I forgot the XXX's names.)
    As Germany I like everthing neatly organized. For example I have an
    Army Group called Heimatschutz
    Army Northern Europe and then
    Corps
    North Germany (garrisons in Hamburg,Kiel,Emden and WH)
    Dنnemark (Aarhus Copenhagen Fred.havn)
    etc
    Audentis fortuna iuvat.

  6. #646
    Whats your mix for Garrisons, as Germany i usally use 1Gar,1Arty and 1 MP what do you guys use??

  7. #647
    Second Lieutenant Camped Crusader's Avatar
    Arsenal of DemocracyHearts of Iron 2: ArmageddonCrusader Kings IIDarkest HourDivine Wind
    For The GloryFor the MotherlandHearts of Iron IIIHOI3: Their Finest HourHeir to the Throne
    Lead and GoldThe Kings CrusadeMagickaMajesty II CollectionVictoria: Revolutions
    Rome GoldSengokuSword of the StarsVictoria 2Victoria II: A House Divided
    Victoria II: Heart of DarknessRome: Vae VictisMount & Blade: WarbandWarlock: Master of the ArcaneMount & Blade: With Fire and Sword
    Pride of NationsRise of Prussia500k clubEuropa Universalis IV: Pre-order

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hamburg
    Posts
    134
    I mostly build them depending on what the garrison is for sth like :

    Port Duty : 2x Gar 1x Art

    Supression : 1xGar 1or2 MP
    Audentis fortuna iuvat.

  8. #648
    Second Lieutenant sunnn's Avatar
    Crusader Kings IIEU3 CompleteDivine WindFor the MotherlandHearts of Iron III
    HOI3: Their Finest HourHeir to the ThroneSemper FiVictoria 2Europa Universalis IV: Pre-order

    Join Date
    May 2011
    Location
    Northern California
    Posts
    142
    I have another Soviet-related question. In my Soviet campaign I'm invading Germany itself and it wont be long until they're done. Is it possible for me to form East Germany and if so, how?

  9. #649
    Quote Originally Posted by hegemon View Post
    I don't know other than production screen. But its always the newest brigades stats.
    So, there is no way to see the total stats of a deployed division? That seems odd for a wargame. No mouseover or anything?

  10. #650
    Captain kaspar42's Avatar
    Crusader Kings IIEast India CompanyEU3 CompleteDivine WindFor the Motherland
    Hearts of Iron IIIHOI3: Their Finest HourHeir to the ThroneMagickaVictoria: Revolutions
    Rome GoldSemper FiSword of the StarsVictoria 2Victoria II: A House Divided
    Mount & Blade: WarbandWarlock: Master of the ArcaneCK2: Holy Knight500k clubEuropa Universalis IV: Pre-order

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Denmark
    Posts
    347
    Why do my interceptors default to "no orders" after a while, even though I have them set to continuous air intercept?

  11. #651
    Banned Easy1's Avatar
    Achtung PanzerArsenal of DemocracyDarkest HourEU3 CompleteHearts of Iron III
    Hearts of Iron III CollectionHOI3: Their Finest HourVictoria: RevolutionsSupreme Ruler 2020 Gold

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Trّndelag
    Posts
    2,189
    Was anti tank brigades pretty much a WW2 only brigade? Or was it still popular after WW2?

  12. #652
    Colonel Xerjin's Avatar
    Crusader Kings IIFor the MotherlandHearts of Iron IIIHOI3: Their Finest HourSemper Fi
    Mount & Blade: With Fire and Sword

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    UK,United Kingdom
    Posts
    949
    Quote Originally Posted by Easy1 View Post
    Was anti tank brigades pretty much a WW2 only brigade? Or was it still popular after WW2?
    Things change, warfare is alot more high tech, jet planes and attack choppers seem to have overtaken in this field. But RPGs, hand held rocket launcers and heavy machine guns do alot more damage and could be called anit tank in some ways.

    Hope thats a simple quick answer! lol

  13. #653

    Free 3 Months Avira Premium Security Suite 10 License

    خدماتي
    خدماتى
    مؤسسة خدماتي
    سعودي كول
    شات صوتي
    شات صوتي سعودي
    دردشة صوتية سعودية
    شات سعودي
    شات
    سعودي انحراف
    غلا روحي
    شات غلا روحي
    افلام
    فيلم
    افلام
    افلام
    شات
    شات سعودي ناين
    شات سعودي
    سعودي ناين
    ناين
    سعودي كول
    سعودي انحراف
    سعودي كام
    شات صوتي
    شات كتابي
    شات صوتي سعودي
    شات الرياض
    شات عنيزة
    شات الخفاجي
    شات سكاكا
    شات جده
    شات الدمام
    شات الخرج
    شات نجران
    شات الظهران
    شات القصيم
    شات الخبر
    شات الطائف
    شات جيزان
    شات الجبيل
    شات المدينه
    شات ينبع
    شات الحفر
    شات ابها
    شات مكه
    شات تبوك
    شات الاحساء
    شات الباحه
    شات بريده
    شات حائل
    شات القطيف
    شات القريات
    شات عرعر
    ارشفة بالدقائق
    ارشفة بالثواني
    خبراء الارشفة
    مشكلة فى الارشفة
    ارشفة ضعيفة
    ارشفة يومية
    ارشفة بالدقائق
    ارشفة لحظية
    اقوى عروض الارشفة
    الارشفة القوية
    عروض الارشفة
    مسك كلمات
    الارشفة بضمان الزوار
    زوار محركات البحث
    تقوية لمواضيعك فى محركات البحث
    تقوية لعناوين الاقسام
    مسك كلمات قوية
    طلب مسك الكلمات
    تفعيل تغذية rss
    تركيب RSS Feeds
    اشهار مواقع
    اشهار منتديات
    اشهار دليل مواقع
    أشهار مدونات
    الاشهار
    عروض الاشهار
    اشهار المواقع
    اشهار شات
    اشهار دورة
    عروض الاشهار
    عروض اشهار
    عروض تخفيض اليكسا
    عروض تخفيض ترتيب
    عروض اشهار قوية
    مواضيع حصرية
    الزوار والزيارات
    التسويق الإلكتروني لمادة
    التسويق الإلكتروني لبضاعة
    تسويق اللكتروني لموقع
    تسويق اللكتروني لمدونة
    تسويق اللكترونى لمنزل
    تسويق اللكتروني لمنتج جديد
    التسويق الإلكتروني
    تسويق الإلكتروني
    حملات الدعاية على الانترنت
    التسويق عبر البريد الالكتروني
    استضافة
    استضافة عراقية
    استضافة سيرفر
    سيرفرات
    اسعار الاستضافة
    استضافة عراقية
    عراقنا
    عراقيات
    استضافة مصريه
    استضافة مصرية
    منتديات
    مخ
    عرب كول
    بروكسي
    منتديات الدلوعة
    الدلوعة
    شات الهفوف
    دردشة الهفوف
    الهفوف

  14. #654
    I've noticed that too.

    I think it is a bug.

    The "continuous" intercept mission only actually runs till the end time specified in the popup window. Usually, current time + 1 month.

    Now, I resort to unchecking "Continuous", and increasing the end time to 1945, or whatever, to get "real" continuous missions.


    Quote Originally Posted by kaspar42 View Post
    Why do my interceptors default to "no orders" after a while, even though I have them set to continuous air intercept?

  15. #655
    First Lieutenant Insigna's Avatar
    Europa Universalis 3Hearts of Iron IIIEuropa Universalis III: In NomineEU3 Napoleon's AmbitionSemper Fi
    Victoria 2

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    San Jose, CA, USA
    Posts
    215
    Does anyone know what it takes for the event that makes Finland join the axis happen? Playing as Germany its late 1941 I’m not at war with Russia yet but no event is happening.

  16. #656
    What is "peacetime manpower rotation"?
    It is a modifier in politics section.
    What does it do? Units use more manpower during peace to build? or what?

  17. #657
    Captain kaspar42's Avatar
    Crusader Kings IIEast India CompanyEU3 CompleteDivine WindFor the Motherland
    Hearts of Iron IIIHOI3: Their Finest HourHeir to the ThroneMagickaVictoria: Revolutions
    Rome GoldSemper FiSword of the StarsVictoria 2Victoria II: A House Divided
    Mount & Blade: WarbandWarlock: Master of the ArcaneCK2: Holy Knight500k clubEuropa Universalis IV: Pre-order

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Denmark
    Posts
    347
    Quote Originally Posted by Karmapowered View Post
    I've noticed that too.

    I think it is a bug.

    The "continuous" intercept mission only actually runs till the end time specified in the popup window. Usually, current time + 1 month.

    Now, I resort to unchecking "Continuous", and increasing the end time to 1945, or whatever, to get "real" continuous missions.
    I tried that, but the unit still defaults to "no orders" after about a month.

  18. #658
    If I have manufactured a whole lot of escorts for the convoys, how do I best use them with regard to manual/automatic convoy management?

  19. #659
    Field Marshal JASGripen's Avatar
    200k clubAchtung PanzerHearts of Iron 2: ArmageddonFor the MotherlandHearts of Iron III
    Semper FiRome: Vae Victis

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    The Cockpit
    Posts
    4,561
    Quote Originally Posted by Diceman111 View Post
    Whats your mix for Garrisons, as Germany i usally use 1Gar,1Arty and 1 MP what do you guys use??
    Inland occupied 1 MIL + 1 MP (frontage, cheap, high surpression)
    Port duty occupied or not 2*INF+ 1*AA (fast corps at hand behind)
    Montgomery to Colonial secretary Oliver Lyttelton 23 December 1951:

    “Dear Lyttelton, Malaya
    We must have a plan. Secondly we must have a man.
    When we have a plan and a man, we shall succeed: otherwise not.
    Yours sincerely , Montgomery (F.M.)”

    Lyttelton in his memoirs: “I may, perhaps without undue conceit, say that this had occurred to me”.

    ____________________________________
    We are only in it for the Money. A 100% Dove British AAR HoI2 (*Experiment Finished*)

  20. #660
    Quote Originally Posted by Lexar_kg View Post
    What is "peacetime manpower rotation"?
    It is a modifier in politics section.
    What does it do? Units use more manpower during peace to build? or what?
    It's something that represents soldiers getting old and retiring, or finishing their tour of duty in the army during peace. It's a really fairly small amount of 'casualties' on all your units during peace, requiring you to spend a little IC on reinforcements.

+ Reply to Thread
Page 33 of 339 FirstFirst ... 8 23 31 32 33 34 35 43 58 83 108 133 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts