+ Reply to Thread
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8 9 10
Results 181 to 194 of 194

Thread: Magna Mundi Ultimate - CTD Bugs Thread

  1. #181
    Lt. General chals's Avatar
    HoI AnthologyCrusader Kings IIDeus VultEuropa Universalis 3Heir to the Throne
    Europa Universalis III: In NomineEU3 Napoleon's AmbitionEuropa Universalis: RomeSupreme Ruler 2020Victoria 2

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    denmark(moved to aarhus)
    Posts
    1,530
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by HuntTheWind View Post
    My game crashes when loading.
    Not a problem with install location
    April 29th 4.1
    Deleted map\cache
    do you have the 4.1 pach for eu3, and the right exspansiom for the game?
    Jesus...hmm.. Lover of my soul :-)




    Restoration-of-Charlemagne-(MMU)-from-Bergyndy ARR

  2. #182
    Colonel joetabler's Avatar
    Crusader Kings IIDarkest HourEU3 CompleteHearts of Iron IIIHeir to the Throne
    Semper FiVictoria 2

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Shanghai, California
    Posts
    949
    Bug Heading: CTD (is this the same thing as Freezes?) .......KONGO 1603 Jan 2.... kept freezing at this point.....no particular event. This was last Autosave - keeps freezing after loading and after a day. Tried OLD Autosave (1602) and it works, continues on past 1603 Jan......Will play on and see what happens.

  3. #183
    Not exactly the same thing as CTD, but I think a true "freeze" (game locks up, you cannot perform any actions, cannot exit without forcing a quit, etc) counts.

    Sounds like you got lucky and the old autosave is working.

    Every once in awhile you get a weird issue like that. The thing that caused is is often a colonist settling as that will always happen at the same exact time (as opposed to most events with have a bit of randomness). The workaround is to indeed do exactly what you did - try to find an older save before conditions set themselves up to be non freeze escapable.

    Good luck with the rest of your game!

  4. #184
    Any Chance to play this Mod with EU III Chronicles?

  5. #185
    Lt. General chals's Avatar
    HoI AnthologyCrusader Kings IIDeus VultEuropa Universalis 3Heir to the Throne
    Europa Universalis III: In NomineEU3 Napoleon's AmbitionEuropa Universalis: RomeSupreme Ruler 2020Victoria 2

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    denmark(moved to aarhus)
    Posts
    1,530
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by u811515 View Post
    Any Chance to play this Mod with EU III Chronicles?
    None, unless you gona make it fit yourself(Might be HARD, but I have no idea)
    Jesus...hmm.. Lover of my soul :-)




    Restoration-of-Charlemagne-(MMU)-from-Bergyndy ARR

  6. #186
    Here goes:

    1) Installed EU3 COMPLETE
    2) Installed EU3 HTTT
    3) Install patch 4.1b fixed, downloaded from this topic, started game and on second start i got cheksum HYTM, which should be ok
    4) Install MMP1.26

    CTD at initialising map

    I have Win7 Enterpirse, 64bit processor, ATI Mobility Radeon HD 4330

    Help?!
    Last edited by blanco78; 08-03-2012 at 22:32.

  7. #187
    1. Is it installed in program files? You will be surprised at how many problems this causes. In fact, the second post of this thread mentions this issue, and links to the solution post: http://forum.paradoxplaza.com/forum/...9#post10858949

  8. #188
    On the link you provided, guy is saying following :
    " ....I had deleted the 'regular' cache, but not the one in the VirtualStore.

    After deleting the 2nd cache, it loaded just fine. "

    and he provides a link with more details , but that link want open

    I have tried to locate paradox in C:\Users\edo\AppData\Local\VirtualStore\ which should be my virtualstore folder but with no success. any suggestion?

  9. #189
    (To be perfectly honest, installing it outside of program files is the safest way to make sure none of it's problems appear.)

    The link with more details just needs to have the europa part replaced with paradox. Here's the fixed link: http://forum.paradoxplaza.com/forum/...ead.php?378143

    Note the links for beta downloads in the Vista issues thread are not updated compared to the download thread, so just pay attention to the process. (Also pretty sure you don't need to install every step and beta, just the last expansion and proper beta.)

    And you are supposed to delete the "cache" folder in EU3/map, not "cashe". Ubik's english is a bit off at times.

  10. #190
    hi, enjoying this game and MOD a lot!

    CTD when I run through the ledgers (statistics).
    I run a EU3 complete (not in program files) with the right patch and MM 1.26.

    Best regards...

  11. #191
    Heading: Crashes during "Initialising Maplogic"

    Particulars: I get a File exeption message: Exception in: discfile.cpp, line: 433. Description: Could not open file: mod\MagnaMundi\map/default.map

    I have EU3,with all expansions and installed 5.2 patch.
    I was trying to install/launch MM 3.5.2
    Last edited by jyx12; 16-03-2013 at 17:36.

  12. #192
    Quote Originally Posted by jyx12 View Post
    Heading: Crashes during "Initialising Maplogic"

    Particulars: I get a File exeption message: Exception in: discfile.cpp, line: 433. Description: Could not open file: mod\MagnaMundi\map/default.map

    I have EU3,with all expansions and installed 5.2 patch.
    I was trying to install/launch MM 3.5.2
    You're running the wrong version.

    http://forum.paradoxplaza.com/forum/...to-Divine-Wind - this what you want.
    Destroying blobs since 1995

  13. #193
    Quote Originally Posted by SerialCereal View Post
    You're running the wrong version.

    http://forum.paradoxplaza.com/forum/...to-Divine-Wind - this what you want.
    I assume you mean the download on the second post.
    If you meant it,then that is exactly what I used.

    If thats not it,where then?
    Is it somewhere in the later pages?

  14. #194
    Quote Originally Posted by jyx12 View Post
    I assume you mean the download on the second post.
    If you meant it,then that is exactly what I used.

    If thats not it,where then?
    Is it somewhere in the later pages?
    In that case, it may be better to post your issue in that thread since that is thread associated with the Divine Wind version of the mod.
    Destroying blobs since 1995

+ Reply to Thread
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8 9 10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts