+ Reply to Thread
Page 19 of 21 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 LastLast
Results 361 to 380 of 410

Thread: Epigoni Bugs

  1. #361
    Hi vanin,

    I cant seem to replicate this at my end with 2.01c on 2.35 beta.

    Can you try ripping out the entire history folder from the mod directory and then running it starting after 529? If that works put each part of the history folder back in one by one until you get the error.

    Also beware, in my experience, clicking around on bookmarks and clicking on the date change arrows can sometimes create some unexpected results on screen and also crashes when loading. Sometimes the crashes can be replicated somtimes they cant. Constantly reloading the game after a crashes seems to create more problems.

    As an example, I was getting a consistant crash as Utica with a start date of 562 on 2.01d (not released yet) on 2.36 beta. I loaded up 2.01c on 2.35 beta and tried Utica at 562 and it worked. I then went back to Utica with a start date of 562 on 2.01d on 2.36 beta and it worked. Very strange.

  2. #362
    Colonel vanin's Avatar
    Arsenal of DemocracyCrusader Kings IIDarkest HourDeus VultEuropa Universalis 3
    Divine WindFor The GloryHeir to the ThroneEuropa Universalis III: In NomineMagicka
    EU3 Napoleon's AmbitionVictoria: RevolutionsEuropa Universalis: RomeSengokuVictoria 2
    Rome: Vae VictisCK2: Holy Knight500k clubEuropa Universalis IV: Pre-order

    Join Date
    May 2008
    Location
    The Frozen Wastes
    Posts
    938
    I'll try that tonight. It's very weird indeed, I reinstalled a third time yesterday just to be sure, going Rome Gold -> 2.35 -> Epigoni 2.01c in the installation process, but to no avail. Will get back here if I find anything!

    Edit: Also mapitems seem enlargened, with bigger docks and cities. This clutters the map quite badly and the Aegean with it's many provinces looks kind of bad. Is this something in the mod officially or could this be yet another weird bug on my end? I'll look for it as well regardless.

    Edit2: Think I found a solution to my first problem:

    530.1.1 = { owner = AST
    controller = AST
    barbarian_power = 0
    population = 20 }
    This entry in the "22 - astures.txt file" in the provinces folder was failing, as the last two lines were missing. I guess this is because then one would have assigned a province with no population to a country which causes the game to crash.
    Last edited by vanin; 17-07-2012 at 18:14.

  3. #363
    I have corrected the enlarged docks and cities in the next release - I have reduced them by half.

    Thanks for finding the error in Astures province. Is it working for you now?

  4. #364
    Success depends on forethought videonfan's Avatar
    Crusader Kings IIDarkest HourDeus VultEU3 CompleteDivine Wind
    For the MotherlandHearts of Iron III CollectionHOI3: Their Finest HourHeir to the ThroneVictoria: Revolutions
    Rome GoldSengokuSupreme Ruler: Cold WarVictoria 2Victoria II: A House Divided
    Victoria II: Heart of DarknessRome: Vae VictisMount & Blade: With Fire and SwordCK2: Holy Knight500k club
    Europa Universalis IV

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Where no man has gone before!
    Posts
    3,096
    As governments with a senate,i always seem to have an almost shortage of characters(too few)what is going on?And i hope the mod is still alive

  5. #365
    Colonel vanin's Avatar
    Arsenal of DemocracyCrusader Kings IIDarkest HourDeus VultEuropa Universalis 3
    Divine WindFor The GloryHeir to the ThroneEuropa Universalis III: In NomineMagicka
    EU3 Napoleon's AmbitionVictoria: RevolutionsEuropa Universalis: RomeSengokuVictoria 2
    Rome: Vae VictisCK2: Holy Knight500k clubEuropa Universalis IV: Pre-order

    Join Date
    May 2008
    Location
    The Frozen Wastes
    Posts
    938
    Quote Originally Posted by Hardradi View Post
    I have corrected the enlarged docks and cities in the next release - I have reduced them by half.

    Thanks for finding the error in Astures province. Is it working for you now?
    Yep it works Weird that I'm the only one (or one of the few) affected though. Don't know what could have caused it but I'll blame Steam for good measure...

  6. #366
    Success depends on forethought videonfan's Avatar
    Crusader Kings IIDarkest HourDeus VultEU3 CompleteDivine Wind
    For the MotherlandHearts of Iron III CollectionHOI3: Their Finest HourHeir to the ThroneVictoria: Revolutions
    Rome GoldSengokuSupreme Ruler: Cold WarVictoria 2Victoria II: A House Divided
    Victoria II: Heart of DarknessRome: Vae VictisMount & Blade: With Fire and SwordCK2: Holy Knight500k club
    Europa Universalis IV

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Where no man has gone before!
    Posts
    3,096
    Shouldn't the Etruscans be a despotic monarchy at start?I edited the file but being the same as the roman senate doesn't make much sense IMO

  7. #367
    Quote Originally Posted by videonfan View Post
    As governments with a senate,i always seem to have an almost shortage of characters(too few)what is going on?And i hope the mod is still alive
    I dont think this is anything to do with Epigoni. Is it a particular nation? I seem to recall a discussion saying that Rome is blessed with more characters than its fellow countries. I think it might hard coded.

    Quote Originally Posted by videonfan View Post
    Shouldn't the Etruscans be a despotic monarchy at start?I edited the file but being the same as the roman senate doesn't make much sense IMO
    Its treated in game as Republic Confederacy (Confederacy of Republics) which I think best simulates the alliance of city states that the Etruscans had during the time period. If you have evidence to the contrary I would be glad to change it. Are you perhaps thinking of Lars Porsena? This way quite a few years before the game starts.

    Also Rome starts out as a Military Republic.

    Quote Originally Posted by vanin View Post
    Yep it works Weird that I'm the only one (or one of the few) affected though. Don't know what could have caused it but I'll blame Steam for good measure...
    It was definately a bug, although in my version of 2.01c I had already corrected it. Thats why I couldnt get the crash. Maybe I found it after I released 2.01c and then forgot about it. Anyway, glad to hear that its working.

  8. #368
    God Emperor Soulstrider's Avatar
    Cities in MotionCrusader Kings IIDarkest HourDeus VultDungeonland
    EU3 CompleteDivine WindFor the MotherlandHearts of Iron IIIHOI3: Their Finest Hour
    Heir to the ThroneLeviathan: WarshipsMagickaRome GoldSemper Fi
    SengokuSupreme Ruler 2020 GoldSupreme Ruler: Cold WarThe Showdown EffectVictoria 2
    Victoria II: A House DividedVictoria II: Heart of DarknessMount & Blade: WarbandWarlock: Master of the ArcaneWar of the Roses
    Pride of NationsCK2: Holy Knight500k clubEuropa Universalis IV: Pre-orderEUIV: Call to arms event

    Join Date
    May 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    1,019
    Well since the mod moved my thread here despite probably being a base game bug I will repost what I said in the proper thread

    Quote Originally Posted by Soulstrider View Post
    So I got the barbarian nation bug in Epigoni, where a opm was taken by barbarians and turned into a black nation (liburni province). I heard the only fix was to edit the save game, so I would like to know what should I edit to fix it.
    The save:
    http://uploading.com/files/get/899c8...481_07_05d.rar
    The Eternal State - a DH-KR Ottoman AAR - Dropped due to health reasons

    Struggle for the Mediterranean - a BOR Punic War MP AAR
    - Dropped due to AGEOD leaving Paradox

    One of these days I will actually finish an AAR

    "Holy Roman Empire. Neither Holy, nor Roman, nor an Empire. But it doesn't have any oil so no reason for military intervention" -Voltaire.

  9. #369
    God Emperor Soulstrider's Avatar
    Cities in MotionCrusader Kings IIDarkest HourDeus VultDungeonland
    EU3 CompleteDivine WindFor the MotherlandHearts of Iron IIIHOI3: Their Finest Hour
    Heir to the ThroneLeviathan: WarshipsMagickaRome GoldSemper Fi
    SengokuSupreme Ruler 2020 GoldSupreme Ruler: Cold WarThe Showdown EffectVictoria 2
    Victoria II: A House DividedVictoria II: Heart of DarknessMount & Blade: WarbandWarlock: Master of the ArcaneWar of the Roses
    Pride of NationsCK2: Holy Knight500k clubEuropa Universalis IV: Pre-orderEUIV: Call to arms event

    Join Date
    May 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    1,019
    Lately my game has been plagued by constant crashes everywhere, somtimes when clicking leaders portrait, a tab or just selecting an army and this seems pretty random too since I can do this several times and only at 10th get an ctd. Basically the game has become unplayable and I have to save constantly, I can play years without a crash or get one several times in less than a minute. Here's what I assume it is the error log


    Code:
    [persistent.cpp:39]: Error: "Unexpected token: scale, near line: 249
    " in file: "mod\Epigoni Mod\interface\avatars.gfx" near line: 250
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\\test\\menu_tiles_line.tga.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: mod\\Epigoni Mod\\gfx\\interface\\ch_icon.tga.
    [spritetype.cpp:270]: Error initialising texture: mod\\Epigoni Mod\\gfx\\interface\\ch_icon.tga for spritetype ch_GFX_icon
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\\test\\menu_tiles_2.tga.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\\test\\menu_tiles_1.tga.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\\characters\\asia\\eyes_asia.tga.
    [spritetype.cpp:270]: Error initialising texture: gfx\\characters\\asia\\eyes_asia.tga for spritetype GFX_eyes_asia
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx/titles/praetor_peregrinus.tga.
    [spritetype.cpp:270]: Error initialising texture: gfx/titles/praetor_peregrinus.tga for spritetype GFX_title_praetor_peregrinus
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\\test\\menu_tiles_dialog_2.tga.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\\test\\slider_line.tga.
    [id.cpp:83]: Failed to create id 185806 40. Already exists in game.
    [id.cpp:83]: Failed to create id 185811 40. Already exists in game.
    [id.cpp:83]: Failed to create id 185812 40. Already exists in game.
    [id.cpp:83]: Failed to create id 185813 40. Already exists in game.
    [sound.cpp:240]: Duplicate sound: land_event_02
    [sound.cpp:240]: Duplicate sound: money_out
    [sound.cpp:250]: Sound country_select not found.
    [sound.cpp:250]: Sound country_select not found.
    [texturehandler.cpp:197]: D3DXCreateTextureFromFileEx failed for file: gfx\\interface\\frontend_backdrop.dds with error: Ran out of memory
    [sound.cpp:250]: Sound close_window not found.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\romangfx\.\Ronormal.dds.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\normalgfx\.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\romangfx\.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\common\Wanormal.dds.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\romangfx\.\Roman_Ronormal.dds.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\common\normal.dds.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\common\Farnormal.dds.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objectnormalmon\.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\common\.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\common\.\Dnormal.dds.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\common\.\Fonormal.dds.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\common\.\Wanormal.dds.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\common\.\normal.dds.
    [sound.cpp:250]: Sound close_window not found.
    [sound.cpp:250]: Sound events_general not found.
    [sound.cpp:250]: Sound events_general not found.
    [sound.cpp:250]: Sound tech_advanceland_tech not found.
    [sound.cpp:250]: Sound tech_advanceland_tech not found.
    [sound.cpp:250]: Sound events_general not found.
    [sound.cpp:250]: Sound events_general not found.
    [sound.cpp:250]: Sound events_general not found.
    [sound.cpp:250]: Sound events_general not found.
    [sound.cpp:250]: Sound events_general not found.
    [sound.cpp:250]: Sound appoint_civic_tech not found.
    [sound.cpp:250]: Sound appoint_civic_tech not found.
    [sound.cpp:250]: Sound events_general not found.
    The Eternal State - a DH-KR Ottoman AAR - Dropped due to health reasons

    Struggle for the Mediterranean - a BOR Punic War MP AAR
    - Dropped due to AGEOD leaving Paradox

    One of these days I will actually finish an AAR

    "Holy Roman Empire. Neither Holy, nor Roman, nor an Empire. But it doesn't have any oil so no reason for military intervention" -Voltaire.

  10. #370
    Soulstrider, what version of the game are you using and what version of Epigoni mod are you using?

    My understadning is that a lot of these errors are harmless. In the past I havent been able to clear some of them as the underlying code appears fine. Some others I just havent bothered to fix. This is quite different to my error log. Also I think the error log only shows problems on loading.

    [texturehandler.cpp:197]: D3DXCreateTextureFromFileEx failed for file: gfx\\interface\\frontend_backdrop.dds with error: Ran out of memory
    This doesnt sound good.

    Have a look in your game log and see if you can see a persistant issue.

  11. #371
    God Emperor Soulstrider's Avatar
    Cities in MotionCrusader Kings IIDarkest HourDeus VultDungeonland
    EU3 CompleteDivine WindFor the MotherlandHearts of Iron IIIHOI3: Their Finest Hour
    Heir to the ThroneLeviathan: WarshipsMagickaRome GoldSemper Fi
    SengokuSupreme Ruler 2020 GoldSupreme Ruler: Cold WarThe Showdown EffectVictoria 2
    Victoria II: A House DividedVictoria II: Heart of DarknessMount & Blade: WarbandWarlock: Master of the ArcaneWar of the Roses
    Pride of NationsCK2: Holy Knight500k clubEuropa Universalis IV: Pre-orderEUIV: Call to arms event

    Join Date
    May 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    1,019
    I have 2.32 beta patch with 2.01c Epigoni version

    The erros seem to be pretty similar, this one I got just because I clicked on an army in the top right list, as I said the errors happen in pretty random places.
    Code:
    [persistent.cpp:39]: Error: "Unexpected token: scale, near line: 249
    " in file: "mod\Epigoni Mod\interface\avatars.gfx" near line: 250
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\\test\\menu_tiles_line.tga.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: mod\\Epigoni Mod\\gfx\\interface\\ch_icon.tga.
    [spritetype.cpp:270]: Error initialising texture: mod\\Epigoni Mod\\gfx\\interface\\ch_icon.tga for spritetype ch_GFX_icon
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\\test\\menu_tiles_2.tga.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\\test\\menu_tiles_1.tga.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\\characters\\asia\\eyes_asia.tga.
    [spritetype.cpp:270]: Error initialising texture: gfx\\characters\\asia\\eyes_asia.tga for spritetype GFX_eyes_asia
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx/titles/praetor_peregrinus.tga.
    [spritetype.cpp:270]: Error initialising texture: gfx/titles/praetor_peregrinus.tga for spritetype GFX_title_praetor_peregrinus
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\\test\\menu_tiles_dialog_2.tga.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\\test\\slider_line.tga.
    [id.cpp:83]: Failed to create id 185806 40. Already exists in game.
    [id.cpp:83]: Failed to create id 185811 40. Already exists in game.
    [id.cpp:83]: Failed to create id 185812 40. Already exists in game.
    [id.cpp:83]: Failed to create id 185813 40. Already exists in game.
    [sound.cpp:240]: Duplicate sound: land_event_02
    [sound.cpp:240]: Duplicate sound: money_out
    [sound.cpp:250]: Sound country_select not found.
    [sound.cpp:250]: Sound country_select not found.
    [texturehandler.cpp:197]: D3DXCreateTextureFromFileEx failed for file: gfx\\interface\\frontend_backdrop.dds with error: Ran out of memory
    [sound.cpp:250]: Sound close_window not found.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\romangfx\.\Ronormal.dds.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\normalgfx\.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\romangfx\.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\common\Wanormal.dds.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\romangfx\.\Roman_Ronormal.dds.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\common\normal.dds.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\common\Farnormal.dds.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objectnormalmon\.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\common\.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\common\.\Dnormal.dds.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\common\.\Fonormal.dds.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\common\.\Wanormal.dds.
    [texturehandler.cpp:190]: Couldn't find texture file: gfx\cityview\objects\common\.\normal.dds.
    [sound.cpp:250]: Sound close_window not found.
    The Eternal State - a DH-KR Ottoman AAR - Dropped due to health reasons

    Struggle for the Mediterranean - a BOR Punic War MP AAR
    - Dropped due to AGEOD leaving Paradox

    One of these days I will actually finish an AAR

    "Holy Roman Empire. Neither Holy, nor Roman, nor an Empire. But it doesn't have any oil so no reason for military intervention" -Voltaire.

  12. #372
    Safe One Lofman's Avatar
    Deus VultEU3 CompleteDivine WindHeir to the ThroneEuropa Universalis: Rome
    Rome GoldWarlock: Master of the Arcane

    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Spathiwa
    Posts
    1,555
    Recently tried the latest version of this great mod. Noted that cAS gets a core on Achaea in 448.6.1. Should be CAS that gets that core (and I guess it should also be removed at some later date, noted that the core for ARG is removed twice, at that time and earlier in 436).
    Still playing EU:Rome? Might check out my litte Rome mod

  13. #373
    Also there is a small bug when you're playing as rome - omen name for +25% trade is not shown correctly. Maybe it's possible to edit it via some .txt?

  14. #374
    Quote Originally Posted by Duke of Bavaria View Post
    I declared myself a monarchy with Syracuse and went to the government screen right after that, it fully loaded but crashed right after. Perhaps this has some connection or ot was just a random crash.
    Playing as Sicily aswell and I've had the same problem. After I've switched to a monarchy I'm unable to assign any ministerial positions if one slot is empty, when you click the government button the game crashes right away. It also happens if you have the government tab open at the time a position comes available.

    Does anyone know how to fix this? I'm currently playing with version 2.01d

  15. #375
    Guys can someone please tell me how can I manually fix some minor text bugs I've found?

  16. #376
    Quote Originally Posted by Darky View Post
    Guys can someone please tell me how can I manually fix some minor text bugs I've found?
    I have the same localization error, but I have no idea why it's happening. The localization entry in the mod folder looks just like vanilla's.

  17. #377
    Corporal reptile's Avatar
    HoI AnthologyCrusader Kings IIDeus VultDivine WindHeir to the Throne
    Europa Universalis III: In NomineMajesty 2EU3 Napoleon's AmbitionVictoria: RevolutionsSengoku
    Victoria 2Victoria II: A House DividedRome: Vae VictisMount & Blade: WarbandWarlock: Master of the Arcane
    Mount & Blade: With Fire and SwordCK2: Holy KnightEU Rome Collectors EditionEU3 Collectors Edition500k club

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    British Isles
    Posts
    33
    The forming the delian league decision is bugged, well it's written incorrectly and it also includes the incorrect tag for the Panionic league

  18. #378
    Quote Originally Posted by Lofman View Post
    Recently tried the latest version of this great mod. Noted that cAS gets a core on Achaea in 448.6.1. Should be CAS that gets that core (and I guess it should also be removed at some later date, noted that the core for ARG is removed twice, at that time and earlier in 436).
    Thanks Lofman. It will be fixed in the next version.

    Quote Originally Posted by Darky View Post
    Also there is a small bug when you're playing as rome - omen name for +25% trade is not shown correctly. Maybe it's possible to edit it via some .txt?
    Quote Originally Posted by Jaidal View Post
    I have the same localization error, but I have no idea why it's happening. The localization entry in the mod folder looks just like vanilla's.
    Looks like this was introduced with the Beta Patch. Is it in vanilla?

    Quote Originally Posted by PatrickT View Post
    Playing as Sicily aswell and I've had the same problem. After I've switched to a monarchy I'm unable to assign any ministerial positions if one slot is empty, when you click the government button the game crashes right away. It also happens if you have the government tab open at the time a position comes available.

    Does anyone know how to fix this? I'm currently playing with version 2.01d
    This sounds like an issue from long ago which was fixed by Paradox. Perhaps reintroduced in the latest Beta Patch. I tested it with Agathocles at 440AUC and the decision seems to work ok. Does it work for you at this point?

    Have a look at this - thread. The next version will include this fix.

    Quote Originally Posted by reptile View Post
    The forming the delian league decision is bugged, well it's written incorrectly and it also includes the incorrect tag for the Panionic league
    Thanks reptile, will be fixed in next version. I can only see a problem with the tags I used. Is there something else?

  19. #379
    Corporal reptile's Avatar
    HoI AnthologyCrusader Kings IIDeus VultDivine WindHeir to the Throne
    Europa Universalis III: In NomineMajesty 2EU3 Napoleon's AmbitionVictoria: RevolutionsSengoku
    Victoria 2Victoria II: A House DividedRome: Vae VictisMount & Blade: WarbandWarlock: Master of the Arcane
    Mount & Blade: With Fire and SwordCK2: Holy KnightEU Rome Collectors EditionEU3 Collectors Edition500k club

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    British Isles
    Posts
    33
    I believe so

    This is the original
    Code:
    }
    
    country_decisions = {
    	delian_league = {
    		potential = {
    			tag = ION				# Panionic League
    			not = { exists = DEL }
    		}
    And I changed it to this, I just copied how the other decisions were laid out because it's the first time i've messed around with this stuff (I also wanted Athens to be able to form the delian league)

    Code:
    }
    
    country_decisions = {
    	delian_league = {
    		potential = {
    			or = {
    				tag = PAI				# Panionic League
    				tag = ANS
    			}
    			not = { exists = DEL }
    		}

  20. #380
    Quote Originally Posted by Hardradi View Post

    This sounds like an issue from long ago which was fixed by Paradox. Perhaps reintroduced in the latest Beta Patch. I tested it with Agathocles at 440AUC and the decision seems to work ok. Does it work for you at this point?

    Have a look at this - thread. The next version will include this fix.
    I've tried that fix, it solves the problem but it creates another one, which is that often multiple characters will be put in the same position that often leads to having 5 treasurers at the same time...

+ Reply to Thread
Page 19 of 21 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts