+ Reply to Thread
Page 15 of 44 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 40 ... LastLast
Results 281 to 300 of 864

Thread: (MOD) Civilization Universalis

  1. #281
    Quote Originally Posted by Haftetavenscrap View Post
    You can re-form them if you destroy them, or just skip straight to Germany.
    file with decisions to form prussia is missing...

  2. #282
    Magrathean Engineer Haftetavenscrap's Avatar
    Crusader Kings IIEuropa Universalis 3Divine WindHearts of Iron IIIHeir to the Throne
    Europa Universalis III: In NomineEU3 Napoleon's AmbitionRome GoldSword of the StarsSword of the Stars II
    Victoria 2Rome: Vae VictisEuropa Universalis IV

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    5,200
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by roman566 View Post
    file with decisions to form prussia is missing...
    I removed all the country specific decisions (e.g. Prussian Military Reforms) to keep the game balanced, so the Prussia formation was probably in a file I deleted. I'll re-add it.
    Try Haftetavenscrap's Realistic Map Generator!
    Explore, colonize and conquer a world you've never seen before!
    Much more intricate and realistic maps than Conquest of Paradise

    Get it HERE!

  3. #283
    Alayne's Knight SCORPIONMIRO's Avatar
    A Game of DwarvesCrusader Kings IIDungeonlandEU3 CompleteDivine Wind
    Heir to the ThroneMagickaVictoria: RevolutionsRome GoldSengoku
    Victoria 2500k clubEuropa Universalis IV: Pre-orderEUIV: Conquest of Paradise

    Join Date
    May 2007
    Location
    Somewhere along Brazil
    Posts
    217
    Hafte, could you put Etruria in the next version, please?

  4. #284
    Magrathean Engineer Haftetavenscrap's Avatar
    Crusader Kings IIEuropa Universalis 3Divine WindHearts of Iron IIIHeir to the Throne
    Europa Universalis III: In NomineEU3 Napoleon's AmbitionRome GoldSword of the StarsSword of the Stars II
    Victoria 2Rome: Vae VictisEuropa Universalis IV

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    5,200
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by SCORPIONMIRO View Post
    Hafte, could you put Etruria in the next version, please?
    Sure, but I need a flag. Flags of ancient civilizations are hard to come by!
    Try Haftetavenscrap's Realistic Map Generator!
    Explore, colonize and conquer a world you've never seen before!
    Much more intricate and realistic maps than Conquest of Paradise

    Get it HERE!

  5. #285
    Alayne's Knight SCORPIONMIRO's Avatar
    A Game of DwarvesCrusader Kings IIDungeonlandEU3 CompleteDivine Wind
    Heir to the ThroneMagickaVictoria: RevolutionsRome GoldSengoku
    Victoria 2500k clubEuropa Universalis IV: Pre-orderEUIV: Conquest of Paradise

    Join Date
    May 2007
    Location
    Somewhere along Brazil
    Posts
    217
    I could help you with that. The Ancient ones are my favorites of the whole CivUniv! I wish we could play with other Greek city-states, like Corinth, Delphi, Mycenae, Argo, Olympia. But it's impossible, the map is too large, and the provinces would be very, very small.

  6. #286
    Magrathean Engineer Haftetavenscrap's Avatar
    Crusader Kings IIEuropa Universalis 3Divine WindHearts of Iron IIIHeir to the Throne
    Europa Universalis III: In NomineEU3 Napoleon's AmbitionRome GoldSword of the StarsSword of the Stars II
    Victoria 2Rome: Vae VictisEuropa Universalis IV

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    5,200
    Blog Entries
    1
    Stay tuned for an update later today
    Try Haftetavenscrap's Realistic Map Generator!
    Explore, colonize and conquer a world you've never seen before!
    Much more intricate and realistic maps than Conquest of Paradise

    Get it HERE!

  7. #287
    br Pwng rexodia48's Avatar
    200k clubCrusader Kings IIDeus VultEuropa Universalis 3EU3 Complete
    Divine WindHearts of Iron IIIHeir to the ThroneVictoria: RevolutionsRome Gold
    Victoria 2Victoria II: A House DividedVictoria II: Heart of Darkness500k clubEuropa Universalis IV

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Chocolate Pudding
    Posts
    652
    Blog Entries
    1
    I have another problem! The whole map is white and when I change the map mode it is still white. Any ways to help this? PLZ!!!
    _[]_ Look at my special hat!!!!!!!!

    rvf e3xs0odei8a8 Wow. Spellin my name with my nose.

  8. #288
    Magrathean Engineer Haftetavenscrap's Avatar
    Crusader Kings IIEuropa Universalis 3Divine WindHearts of Iron IIIHeir to the Throne
    Europa Universalis III: In NomineEU3 Napoleon's AmbitionRome GoldSword of the StarsSword of the Stars II
    Victoria 2Rome: Vae VictisEuropa Universalis IV

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    5,200
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by rexodia48 View Post
    I have another problem! The whole map is white and when I change the map mode it is still white. Any ways to help this? PLZ!!!
    Do you mean actually white? Or is it showing up as PTI? Is this in the country selection screen or after you start the game? What nation are use using?
    Try Haftetavenscrap's Realistic Map Generator!
    Explore, colonize and conquer a world you've never seen before!
    Much more intricate and realistic maps than Conquest of Paradise

    Get it HERE!

  9. #289
    Quote Originally Posted by rexodia48 View Post
    I have another problem! The whole map is white and when I change the map mode it is still white. Any ways to help this? PLZ!!!
    go to ur civ uni mod directory and run graphics switcher, and ull be good

  10. #290
    br Pwng rexodia48's Avatar
    200k clubCrusader Kings IIDeus VultEuropa Universalis 3EU3 Complete
    Divine WindHearts of Iron IIIHeir to the ThroneVictoria: RevolutionsRome Gold
    Victoria 2Victoria II: A House DividedVictoria II: Heart of Darkness500k clubEuropa Universalis IV

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Chocolate Pudding
    Posts
    652
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Haftetavenscrap View Post
    Do you mean actually white? Or is it showing up as PTI? Is this in the country selection screen or after you start the game? What nation are use using?
    No the terrain mapmode is the only one that works and every other one shows white for porvince even though im confucian ( im Israel ). also when I change the mapmode I can see Africa and Asia without its provinces ( because of ti not pti ) It happens before and after I start the game.
    _[]_ Look at my special hat!!!!!!!!

    rvf e3xs0odei8a8 Wow. Spellin my name with my nose.

  11. #291
    Magrathean Engineer Haftetavenscrap's Avatar
    Crusader Kings IIEuropa Universalis 3Divine WindHearts of Iron IIIHeir to the Throne
    Europa Universalis III: In NomineEU3 Napoleon's AmbitionRome GoldSword of the StarsSword of the Stars II
    Victoria 2Rome: Vae VictisEuropa Universalis IV

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    5,200
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by rexodia48 View Post
    No the terrain mapmode is the only one that works and every other one shows white for porvince even though im confucian ( im Israel ). also when I change the mapmode I can see Africa and Asia without its provinces ( because of ti not pti ) It happens before and after I start the game.
    I'm not sure I understand. Can you post a screenshot? Have you had this problem with any other mods?
    Try Haftetavenscrap's Realistic Map Generator!
    Explore, colonize and conquer a world you've never seen before!
    Much more intricate and realistic maps than Conquest of Paradise

    Get it HERE!

  12. #292
    Magrathean Engineer Haftetavenscrap's Avatar
    Crusader Kings IIEuropa Universalis 3Divine WindHearts of Iron IIIHeir to the Throne
    Europa Universalis III: In NomineEU3 Napoleon's AmbitionRome GoldSword of the StarsSword of the Stars II
    Victoria 2Rome: Vae VictisEuropa Universalis IV

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    5,200
    Blog Entries
    1
    UPDATE!
    Go here

    This update doesn't add too much but it should fix a lot of the reported bugs, like localization issues and culture problems. I have also reduced nations starting manpower, made forts weaker, and added a few new game modes (check the bookmarks on the side)

    Post lots of comments, and screenshots too!
    Try Haftetavenscrap's Realistic Map Generator!
    Explore, colonize and conquer a world you've never seen before!
    Much more intricate and realistic maps than Conquest of Paradise

    Get it HERE!

  13. #293
    i think i found a few bugs
    i havent updated yet so some may be fixxed already

    i got a popup with religious unrest
    only one option and when i moused it over it said "tin will now be produced in salerno"
    at the time all but 2 of my provinces where jewish and i had converted to judaism

    the AI does not seem to be sending out merchants at all
    the only 3 merchants ive seen from the AI are the 3 switzerland had from the beginning

    hmm i was sure there was more, ill likely remember as soon as i hit post

  14. #294
    decision to create prussian nation is still missing...

  15. #295
    Magrathean Engineer Haftetavenscrap's Avatar
    Crusader Kings IIEuropa Universalis 3Divine WindHearts of Iron IIIHeir to the Throne
    Europa Universalis III: In NomineEU3 Napoleon's AmbitionRome GoldSword of the StarsSword of the Stars II
    Victoria 2Rome: Vae VictisEuropa Universalis IV

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    5,200
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by flimo View Post
    i think i found a few bugs
    i havent updated yet so some may be fixxed already

    i got a popup with religious unrest
    only one option and when i moused it over it said "tin will now be produced in salerno"
    at the time all but 2 of my provinces where jewish and i had converted to judaism
    That's a localization bug in the tin event, so it should give you tin. It should also be fixed by the update.

    Quote Originally Posted by flimo View Post
    the AI does not seem to be sending out merchants at all
    the only 3 merchants ive seen from the AI are the 3 switzerland had from the beginning
    That's got something to do with IN 3.1. The AI likes saving up money more than they like sending merchants, so this happens in vanilla as well.

    Quote Originally Posted by roman566 View Post
    decision to create prussian nation is still missing...
    So I'm not perfect. What's new? Don't you have something positive to say as well?
    Try Haftetavenscrap's Realistic Map Generator!
    Explore, colonize and conquer a world you've never seen before!
    Much more intricate and realistic maps than Conquest of Paradise

    Get it HERE!

  16. #296
    playing a bit more i noticed one i forgot before

    the HRE have electors but no member states(not even the electors or emperor)
    so the benefits of being elected are rather minor

    oh yeah and i have yet to see any catholics so the curia etc arent in
    well i should say i have only seen europe sofar, i guess the pope could be in australia or something

  17. #297
    Magrathean Engineer Haftetavenscrap's Avatar
    Crusader Kings IIEuropa Universalis 3Divine WindHearts of Iron IIIHeir to the Throne
    Europa Universalis III: In NomineEU3 Napoleon's AmbitionRome GoldSword of the StarsSword of the Stars II
    Victoria 2Rome: Vae VictisEuropa Universalis IV

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    5,200
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by flimo View Post
    playing a bit more i noticed one i forgot before

    the HRE have electors but no member states(not even the electors or emperor)
    so the benefits of being elected are rather minor

    oh yeah and i have yet to see any catholics so the curia etc arent in
    well i should say i have only seen europe sofar, i guess the pope could be in australia or something
    I disabled the curia to prevent things from getting weird. I also attempted to make the HRE dismantled from the beginning, but the best I could do was no electors and no members, but there's still an emperor (who gets no benefits).
    Try Haftetavenscrap's Realistic Map Generator!
    Explore, colonize and conquer a world you've never seen before!
    Much more intricate and realistic maps than Conquest of Paradise

    Get it HERE!

  18. #298
    hehe i just had some Atheist Zealots pop up

  19. #299
    Wannabe WC'er Audigy7's Avatar
    EU3 CompleteDivine WindHeir to the Throne

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    The United States of Oregon
    Posts
    132
    Quote Originally Posted by Haftetavenscrap View Post
    I disabled the curia to prevent things from getting weird. I also attempted to make the HRE dismantled from the beginning, but the best I could do was no electors and no members, but there's still an emperor (who gets no benefits).
    Did having a HRE do wonky things? I think it would be a decent additional scenario/bookmark for a HRE enabled setup, if that's even possible to do.
    "Of all tyrannies, a tyranny exercised for the good of its victims may be the most oppressive. It may be better to live under robber barons than under omnipotent moral busybodies. The robber baron's cruelty may sometimes sleep, his cupidity may at some point be satiated; but those who torment us for our own good will torment us without end, for they do so with the approval of their own conscience." C. S. Lewis

    "Reader, suppose you were an idiot. And suppose you were a member of Congress. But I repeat myself." Mark Twain

  20. #300
    Magrathean Engineer Haftetavenscrap's Avatar
    Crusader Kings IIEuropa Universalis 3Divine WindHearts of Iron IIIHeir to the Throne
    Europa Universalis III: In NomineEU3 Napoleon's AmbitionRome GoldSword of the StarsSword of the Stars II
    Victoria 2Rome: Vae VictisEuropa Universalis IV

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    5,200
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Audigy7 View Post
    Did having a HRE do wonky things? I think it would be a decent additional scenario/bookmark for a HRE enabled setup, if that's even possible to do.
    That's not a bad idea! Although it'll be a bit of work to implement.

    By the way, has anyone tried out the different existing bookmarks yet? How did it go?
    Try Haftetavenscrap's Realistic Map Generator!
    Explore, colonize and conquer a world you've never seen before!
    Much more intricate and realistic maps than Conquest of Paradise

    Get it HERE!

+ Reply to Thread
Page 15 of 44 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 40 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts